Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 556
Wzestawieniu z tym filmikiem to nie tylko wychodzi ten pisizm, to jeszcze w cholerę nadęte ego.
Nie wiedziałem że to aż taki
niewystarczajaco dawno no i nie miala z czego powstac druga watroba, zreszta nie kazdy to cpun alkoholuGdyby teoria ewolucji była prawdziwa, to "ludzie by mieli dwie wątroby, bo alkohol wynaleźli dawno temu"
teoria w jezyku nauki nie znaczy tego samego co w codziennym żargonieTo jest fajna teoria, ale nadal tylko teoria
strawmanz poglądem, że jaszczurka, która x razy spadła w przepaść w końcu wyprodukowała skrzydła
odsylam do hasła "żywe skamieliny"- tldr- ich srodowisko sie nie zmieialo wiec nie ewoluowalyBo dlaczego na świecie żyją stonogi, które są starsze od dinozaurów, a dinozaury, które były najbardziej doskonałymi bytami, wyginęły?
Ja podejrzewam, że jest jak mówiłeś - "Łatwa kasa zasmakowała i Marian jest na pasku CH*jeckiego, więc musi gdakać jak mu pastor każe".Nie wiedziałem że to aż takid....myślący inaczej.
Ja podejrzewam, że jest jak mówiłeś - "Łatwa kasa zasmakowała i Marian jest na pasku CH*jeckiego, więc musi gdakać jak mu pastor każe".
Nieźle red. Kowalski zaorał red. Ziemkiewicza. Swoją drogą wiedziałem, że Ziemkiewicz to cham, ale nie myślałem, że aż taki...
Nie powiedziałbym by Kowalski zaorał Ziemniaka bardziej niż Ziemniak Kowalskiego, choć faktem jest że RAZ ma tendencje do bucostwa. Chętnie też w sumie zobaczyłbym wzrost tej nowej potęgi medialnej i ich ogólnopolską rywalizacje kto wie może to Chujecki zostanie tym który sprotestantyzuje PolszęNieźle red. Kowalski zaorał red. Ziemkiewicza. Swoją drogą wiedziałem, że Ziemkiewicz to cham, ale nie myślałem, że aż taki...
Ps. Nieźle się media "Idź pod prąd" rozrosły, jednak pastor Chojecki ma łep na karku. Będzie poważna konkurencja dla ojca Dyrektora? Prorokuję, że jak najbardziej...
Riposta Kowalskiego nie ma w ogóle startu do tej ironicznej i wyszukanej szpili Ziemkiewicza. I piszę to chociaż nie jestem jakimś specjalnym fanem tego drugiego (ani pierwszego). Jednak za podsrywanie go w IPP (Chojecki powiedział jakiś czas temu, że Ziemkiewicz pokazał swoja ohydną mordę [nie wiem o co chodziło, nie chce mi się wnikać] i Maniek przy tym był i nie oponował. Więc jeśli ktoś zaczyna to niech ma świadomość, że dostanie tekstem po oczach w ramach rewanżu.Nie powiedziałbym by Kowalski zaorał Ziemniaka bardziej niż Ziemniak Kowalskiego, choć faktem jest że RAZ ma tendencje do bucostwa. Chętnie też w sumie zobaczyłbym wzrost tej nowej potęgi medialnej i ich ogólnopolską rywalizacje kto wie może to Chujecki zostanie tym który sprotestantyzuje Polszę