whirlinurd
Member
- 556
- 19
mam pytanie... ktoś wie czy JKM i jego partia chce karać za posiadanie mp3?
Solstafir napisał:nowatorski zawód prostytutki na pewno burz stary lad, i trza go zdelegalizować aby powrócić do pierwotnego ladu
Solstafir napisał:A autor tego postu pisze: Crack chcialby wprowadzić państwowy przymus noszenia miniówek.
whirlinurd napisał:mam pytanie... ktoś wie czy JKM i jego partia chce karać za posiadanie mp3?
Solstafir napisał:Nie masz monopolu ani twoja partyjka na to co jest a co nie jest konserwatyzmem.
A ty nie masz monopolu na to co jest a co nie jest libertrianizmem.
Madlok napisał:niewierzącego
Piter1489 napisał:Madlok napisał:niewierzącego
Nie musi być niewierzący, wystarczy nawet rozsądny katolik (taka kombinacja jest możliwa ), żeby miał do tego dystans, a nie pieprzenie, że ludzie myślą socjalistycznie, bo przestali wierzyć w Boga, a takie jest właśnie rozumowanie Korwina .
:huh: starość kolegę dopada, czy to efekt pozostania ŁKS w I lidze?Trigger Happy napisał:Jako praktykujący katolik nie chciał opowiadać się przeciwko zakazowi handlu w niedzielę wprost. Dokonał za to wolnorynkowej interpretacji Pytanie najważniejsze, Czy lepiej dla mnie żeby JKM został prezydentem (premierem, posłem - abstrahując od prawdopodobieństwa zaistnienia sytuacji) ? Dla mnie - tak. Dla Ciebie - nie. I nic z tym nie zrobimy, pierdole, zagłosuje na JKM w tych wyborach.