Inn Ventur
Well-Known Member
- 347
- 518
Korwin jest za IP? Pytam, bo nie wiem.
I w ogóle - Dlaczego prezydentem powinien zostać Janusz Korwin-Mikke?
I w ogóle - Dlaczego prezydentem powinien zostać Janusz Korwin-Mikke?
Inn Ventur napisał:
whirlinurd napisał:ja się boję Szanownego Pana Korwina jak i np. Szanownego Pana Tomasza Teluka i innych tego typu także...
whirlinurd napisał:... jak osoba która wierzy w istnienie tzw. własności intelektualnej ma stać się orędownikiem minimalizacji tej "kontroli"?
Inn Ventur napisał:Korwin jest za IP? Pytam, bo nie wiem.
JKM napisał:UWAGA: "Geje" (tfu!) znów zachodzą nas od tyłu! Wystosowałem zatem:
Protest przeciwko hasłu homo-parady
Zaplanowana na 17 lipca 2010 r. euro-parada tzw. „gejów” ma się odbyć pod hasłem: "Nie lękajcie się".
Parodiowanie przez coraz bardziej agresywne środowiska „gejowskie” słów Jana Pawła II, które były drogowskazem dla Polaków walczących z socjalizmem, budzi mój zdecydowany protest. Brak uzewnętrznienia tego protestu spowoduje, że te środowiska jeszcze bardziej się rozzuchwalą –przed czym od lat przestrzegam.
Apeluję do wszystkich, którym zależy po prostu na normalności, a nie na wynaturzeniu takich wartości jak tolerancja, moralność czy rodzina, aby zdobyli się na czynny protest – lub chociaż złożyli go na ręce Prezydenta m.st. Warszawy Pani Hanny Gronkiewicz-Waltzowej
Nie pisał nic o prawach autorskich ani o zakazie używania takiego zwrotu, tylko o tym, że go to wkurwia. A każdego ma prawo "coś tam" wkurwiać. Oczywiście pisał kulturalnie - jak na człowieka w muszce przystało.Piter1489 napisał:Wygląda na to, że Jan Paweł II miał monopol na używanie zwrotu nie lękajcie się.