GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
hehehe ja cały czas myślałem że to jeden komuch ino, jakiś tam ważniejszy z kanapy na w, a tu sie okazuje że mają dwóch jakichś ważniaków wilka i wiplera...
Uchwała Nr 1/30
Sąd Naczelny Kongresu Nowej Prawicy stwierdza nieważność Konwentu Zwyczajnego , który odbył się w Warszawie w dniach 11-12 października 2014 roku.
Uchwała Nr 2/31
Sąd Naczelny KNP stwierdza nieważność części uchwał Konwentyklu przedkonwentowego w dniu 28-09-2014 w związku z unieważnieniem Konwentu z dnia 11,12-10-2014. Nieważność dotyczy wyboru Rady Głównej, drugiego i czwartego wiceprezesa, wyboru członków CKR, dziewięciu kandydatów do Straży, wyboru Rady Sygnatariuszów i akceptacji poprawek do Statutu proponowanych na Konwent.
Uchwała Nr 3/32
Sąd Naczelny stwierdza, że zgodnie z punktem 44 Statutu oraz punktem 3 i 8 Regulaminu Konwentu, członek Rady Głównej, który został uznany winnym złamania Statutu lub Regulaminu lub CKR wnioskowała o nieudzielenie mu absolutorium, może je uzyskać większością 2/3 głosów. Większość kwalifikowana 2/3 głosów przy udzielaniu absolutorium liczona jest w stosunku do ilości osób biorących udział w głosowaniu czyli sumy wszystkich głosów oddanych "ZA", "PRZECIW" i "WSTRZYMAŁ SIĘ". Przy czym oznacza to wszystkie oddane karty do głosowania, a za "WSTRZYMUJĄCE SIĘ" zgodnie z punktem 8 ust.b Regulaminu uznaje się karty do głosowania, na których umieszczone są inne znaki niż "+" lub "x" lub "o"lub też brak jakichkolwiek znaków.
Mnie teraz interesuje fejsbukowe zjawisko pod tytułem "bijemy w Wiplera hurtem jak w bęben" - tak to można nazwać.
Wilk podrzuca swoje krecie wypociny, a w niedługim czasie do klawiatur dorywają się hordy trolli, by jebać Wiplera na potęgę. Ilość tych zleceniobiorców jest imponująca, a konta wyglądają na dorobione z kopyta i z dupy wzięte, wystarczy poczytać. Można tylko domniemywać, że ów wysyp przychlastów ma na celu stworzenie zaczynu pod konkretny ferment. Tuż przed wyborami. Nie rozumiem, czemu Korwin jeszcze trzyma Wilka, powinien wylecieć ja kula z armaty... z wilczym biletem w łapie.
Można zapytać:
1) Czy w KNP znów namnożyło się kretowisko?
2) Czy Korwin jest bezradny wobec tego i zasłania się klasyczną dla siebie bezmyślną czołobitnością wobec durnego prawa sądowniczego?
3) Czy Korwin wie o wojnie w swojej partii i nie przeszkadza?
4) Po co trzyma u siebie dziadków abnegatów pokroju Żółtka czy stołkarzy jak Wilk?
ps: IMO, te medialne rozmowy Wilka z Tymochowiczem wyraźnie sugerują zażyłość. Wcale bym się nie zdziwił, gdyby gorliwie współpracowali. Korwin, wyrzuć Pan Wilka, bo alboś Pan głupi albo agent.
o ile beton od samego początku nie kontroluje spraw na zasadzie utrzymania status quo podrzędnego ugrupowania, z którym scena polityczne się nie liczy.
Bo ten jebany Rumcajs jest tam po to, żeby karmić swoje ego byciem kimś w partii, która ma te 2-3%, nie jest duża, ale nie jest też zupełnie marginalna, a nie dla idei wolnościowej. Jemu nie zależy na zwycięstwie w wyborach, on chce tylko dzierżyć władzę, rządzić ludźmi, być kimś ważnym. Tacy ludzie są gorsi od lewaków, od Szumlewiczów, bo niszczą w zarodku ruchy wolnościowe swoją krecią robotą. Dla niego trzeba przygotować specjalny sznur.
Najlepsze (albo najgorsze...) jest to, że ten kolo to patolski naziol. A w dzieciństwie ponoć napierdalał swoją matkę-inwalidkę. Ogólnie "Harry" był symbolem wszystkiego, co pojebane. Nie mam pojęcia jakim cudem ktoś wpadł na pomysł uczynienia go radnym. No i do odkrycia dzisiaj tego bloga myślałem, że nie żyje od lat