Imperator
Generalissimus
- 1 569
- 3 555
Pewnie siedzi w Enklawie.
Info od Pszemka:Tymczasem Wipler ... zapadł się jak kamień w wodę. Ostatni wpis na FB - 28.10
Nigdy nie rozumiałem tego memu. Wipler przecież wcześniej był w PiS. Czy potem jeszcze skakał po jakichś partiach, które w wyborach poradziły sobie słabo, nim dotarł do Korwina?Info od Pszemka:
Potem założył Republikanów i chwalił się lipnym sondażem, które dawało mu 11%, a potem przyczepił się do Gowina, ale nie wiem czemu zerwali współpracę i przed eurowyborami był w KNP.Nigdy nie rozumiałem tego memu. Wipler przecież wcześniej był w PiS. Czy potem jeszcze skakał po jakichś partiach, które w wyborach poradziły sobie słabo, nim dotarł do Korwina?
Zapomniałeś dodać, że do 2000 roku był w UPRze i Kolibrze! No i miał "romans" z Piterą jeszcze...Potem założył Republikanów i chwalił się lipnym sondażem, które dawało mu 11%, a potem przyczepił się do Gowina, ale nie wiem czemu zerwali współpracę i przed eurowyborami był w KNP.
Skupiłem się na najnowszym życiorysie.Zapomniałeś dodać, że do 2000 roku był w UPRze i Kolibrze! No i miał "romans" z Piterą jeszcze...
koliber to nie partia...Zapomniałeś dodać, że do 2000 roku był w UPRze i Kolibrze! No i miał "romans" z Piterą jeszcze...
No comment..."Romans" z Piterą"?
Pszemek jest współautorem - chyba głównym - największego sukcesu w historii partii korwinowych, większego niż te 7% w eurowyborach. Jeżeli dobrze pójdzie - a nie mam powodu przypuszczać że nie - to istnieje szansa zbudowania wreszcie porządnej, okrzepłej, zorganizowanej struktury, zdolnej do zdobycia lepszego wyniku niż LPR w 2005.
No, nie zapominajmy o sukienkach dla karyn i o zabawkach dla kolejnych dzidziusiów. Praca u podstaw, która przyniesie plony za dwadzieścia lat.Nie zapominajmy, że KORWiN będzie dostawał co kwartał milion złotych. Część z tych pieniędzy mogą wykorzystać na sekcję ekspercką, opracowanie inicjatyw ustawodawczych itp.
Myślisz, że JKM jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej materii? Jeśli mu się kolejny dzieciak urodzi, to normalnie chyba zacznę z powrotem herbatę słodzić i to obficie.kolejnych dzidziusiów
Ja bym się nie zdziwił, gdyby w tej właśnie chwili... ekhm.Myślisz, że JKM jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej materii? Jeśli mu się kolejny dzieciak urodzi, to normalnie chyba zacznę z powrotem herbatę słodzić i to obficie.
Dla wielu zagranicznych firm Polska stanowi źródło dobrze wykwalifikowanych i równocześnie tanich pracowników. Inwestorów zagranicznych przyciągają ulgi oraz niespotykane już w Unii Europejskiej specjalne strefy ekonomiczne - czytamy w raporcie.
Eksperci Fundacji Kaleckiego podkreślają, iż obecna struktura inwestycji zagranicznych konserwuje model rozwojowy oparty na niskich kosztach pracy, co może skutkować utrzymaniem peryferyjnej roli Polski w światowej gospodarce.
Chyba Korwin skreca w lewo skoro takie badziewie wrzuca na swoja stronke:
Przy (śmiesznym) założeniu, że wiadomosci na korwin-mikke.pl puszcza sam JKM: ta wiadomość nie jest kretyńska. Jest za to, najprawdopodobniej, prawdziwa.