KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

648
1 212
Przecież korwinowcy i libki to są jakieś stałe 3% (max...), a reszta właśnie zmienia poglądy, rezygnuje z brania udziału w wyborach itp. To nie są jacyś wielcy ideowcy, a jedynie młodzi/zbuntowani/tymczasowo-otwarci-na-różne-poglądy, którzy później zakładają rodziny, biorą kredyt i chcą stabilności, a nie "korwinizmów które mają 0,2 poparcia w społeczeństwie".

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
10406623_889795917775956_8240365738756199803_n.jpg

Król Julian

Well-Known Member
962
2 123
Nie ma jak to wyciągnąć "prawidłowe" wnioski po wyborach!

Po roku 2015 szybko zacznie maleć liczba wyborców w tzw. mobilnym wieku produkcyjnym (18-44 lata). Teraz jest ich niespełna 15,2 mln. Za pięć lat będzie ich o milion mniej, a przez następne 5 lat ubędzie kolejne 1,3 mln.

Ale starych pierników też trochę powymiera. Jak dla mnie bomba! Młodzi w końcu zrozumieją że ZUS to bankrut, który ich okrada i gremialnie zagłosują na Korwina zamiast na Kukłę i PiS.

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Nie anulują jak sądze. Liczą bo protokół jest ok. Ale wkurwienie mam maksymalne na tych co nie poszli. Kurwa mać, nie rozumiem tego. Ale może lepiej nic nie pisać i tak nie ma to teraz sensu.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Właśnie to jest problem – zamordyści się zawsze maksymalnie mobilizują, a wielu wolnościowcom szkoda 15 minut raz na parę lat. ;)

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Tej siły już nie zatrzymacie :) A kurwiszcze z pkw dalej nie wypełzły z nory, a wszystkie protokoły od godziny dostarczone...

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Już poznaliśmy. Wilk miał za zadanie z kolesiami rozjebać KNP i wyjebać zeń Korwina. Teraz zostanie nagrodzony, poczekaj łaskawie jeszcze trochę, a sam zobaczysz.

Crov

Well-Known Member
558
1 557
Po obejrzeniu Korwin the Movie jestem w stanie uwierzyc, ze niektorym naprawde sie wydaje, ze to Korwin jest problemem w swoich partiach. Też nie wierze w dobre intencje Wilka, ale chu wie. Nie wierze tez w to, ze Kukiz zrobi dobra robote, ale bede mu sie przygladal teraz. Maja szanse odrobić to, co zjebali.

Norden

Well-Known Member
723
900
Przechodzę właśnie do głębokiej rezerwy na wiele, wiele lat - powiedział Sikorski.

Zbyt znany (znienawidzony) to za 5 lat znowu go aktywują? Tacy są pewni siebie?

Do góry Bottom