GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
pocztą heheAmbasador RP w Londynie napisał, że właśnie zostały wysłane protokoły
pocztą heheAmbasador RP w Londynie napisał, że właśnie zostały wysłane protokoły
pewnie gołębiem pocztowym znając systempocztą hehe
Myślę, że Pan Zbyszek Stonoga niezwykle brutalnie, ale trafnie podsumował te wybory
Może i lewak z niego, ale chłop ma ogromne jaja i przynajmniej ma trochę w głowie.
Hahah... Protokół z Londynu został odesłany, bo zawierał błędy. Mają czas na poprawki do 21 czasu UK. Zdążą?
Ktos sie wlamal vastowi na konto, albo przekonal go moj tekst o pesymistkach i gothkach.
Ale z kolei ja juz nie wierze w 5%.
Generalnie, to chodzi opinia o ambasadorach, że zwykle są to agenci.Nawet mnie nie wkurwiaj ...
To byłby syf do potęgi.
Według pojawiających się w mediach informacji komisja w Londynie ma czas do godziny 22:00 na naniesienie poprawek do protokołu.
Nie ma jak to wyciągnąć "prawidłowe" wnioski po wyborach!
Po roku 2015 szybko zacznie maleć liczba wyborców w tzw. mobilnym wieku produkcyjnym (18-44 lata). Teraz jest ich niespełna 15,2 mln. Za pięć lat będzie ich o milion mniej, a przez następne 5 lat ubędzie kolejne 1,3 mln. Są to prawdopodobnie ostatnie wybory, w których liczebność wyborców „młodych” i „starych” będzie zbliżona. Z każdą kolejną elekcją średnia wieku głosujących będzie wyższa. Po roku 2035 wyborców w wieku emerytalnym będzie więcej niż tych, którzy nie ukończyli 45. roku życia.
http://www.bankier.pl/wiadomosc/To-ostatnia-wyborcza-szansa-na-zmiany-7281333.html