KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Osoby zgromadzone w sztabie mylnie odczytały sondaż emitowany w tv ( na sali nie było dźwięku z tv, podawano sondaż przepływu elektoratu... partia KORWiN miała 5%...)

A Wipler tak się cieszył. Oby weszli, zasługują na to.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zabawne że jeszcze ktoś wierzy w to że wejdą
Cała nadzieja w służbach specjalnych (które trzeba odjebać). Tzn. chodzi o to, jakie PKW otrzyma dyspozycje. A może sam Korwin zostanie wtajemniczony w ustalenia, ale to grozi złamaniem aksjomatu o nie najważniejszej wartości ludzkiego życia.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Cała nadzieja w służbach specjalnych (które trzeba odjebać). Tzn. chodzi o to, jakie PKW otrzyma dyspozycje. A może sam Korwin zostanie wtajemniczony w ustalenia, ale to grozi złamaniem aksjomatu o nie najważniejszej wartości ludzkiego życia.

Tomkiewicz, skończ proszę... Żadne służby nie pomogą Korwinowi, to takie naiwne, nadzieja że służby wepchną Korwe do sejmu...WTF? Wygląda mi to na jakieś otumanienie, równie dobrze można powiedzieć że wszystko w rękach boga. Już na poprzedniej stronie pokazał kolega że są sfałszowane wybory. Jeżeli kogoś ujebią, to Korwina, bo to właśnie on wszedłby najprędzej w koalicję z pisem. Zlew? W życiu. I to się zgadza. Korwin ma z połowy okręgów 4.55% a ZLEW 7.86%!!!! Bądźmy realistami. Boga nie ma, tak samo jak Korwina w sejmie.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
No właśnie kończę. Nie będzie ani akapu, ani nawet nie zostanie postawiony mały kroczek do przodu. Military i Michalkiewicz majo rację. Minarchizm jako etap przejściowy to mit. Czas odjebywać albo stać się konformistami. Gazdyzm to też mit (przedstawiciel - 1 sztuka).

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
comment_fAYhYh40pKV5TbcBVHxsKWslPiw6bYDa.jpg

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
BTW, założę się o swoje jaja, że Miller po wczorajszym stanął na głowie żeby dzisiaj dobiło do 8% Tyle lat tkwi w tym burdelu, ma dojścia i załatwi sobie próg wyborczy. To samo PSL. Nie martwcie się o nich.

edit

A tak się prezentuje sytuacja na godzinę 15:15

Bez_nazwy_1.jpg

Zdziwieni? Zlew będzie w sejmie. A te poprzednie doniesienia o 5.20 dla KRWN zmyśliły jakieś spierdoliny.

Ostatnia edycja:
F

Filip

Guest
u mnie nie powinni (a raczej nie mam jak sprawdzić) sfałszować, bo zagłosowałem na dość znaną osobę w okręgu, ale też tak myślę, o ile nie dziwi mnie brak progu u Korwina jakoś bardzo, to zmiany pozostałych partii budzą podejrzenia

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
BTW, założę się o swoje jaja, że Miller po wczorajszym stanął na głowie żeby dzisiaj dobiło do 8% Tyle lat tkwi w tym burdelu, ma dojścia i załatwi sobie próg wyborczy.
Cała nadzieja w Urbanie, który nie lubi Millera i zrobi wszystko, żeby jego wychowanek przekroczył próg wyborczy.

JANUSZ KORWIN PIĘĆ PROCENT!

Donatel

Active Member
135
131
To są jakieś jaja. Wczoraj ZLEW 6,6 % i akurat oni padli ofiarą błędu statystycznego 2%, PESELOWI rośnie, mimo, że za granicą mają poparcie 1-2%, a Korwinowi maleje... Niby i tak nie mieliby wpływu na rząd, ale co by się działo w mediach, masakry lewaków prosto z mównicy sejmowej, w końcu reżymowa pokazywałaby KORWINa no i byłyby dobre podwaliny pod wybory 2019.

Osłodziłoby mi tą porażkę, gdybym nie musiał oglądać tych komuszych mord Lesia, Palipłota i Krzyśka, a tu masz... 8% z dupy. A wczoraj dałem się nabrać, że te świnki w po 70 latach wylądują z dala od koryta...

Do góry Bottom