vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Na pesymistów lecą tylko gothki z ciezkimi problemami emocjonalnymi. Lepiej być optymistą.
Nowe wyniki i KRWN 4.8% Where is Your optimism now?
Znowu miałem racje że będzie spadać.
Na pesymistów lecą tylko gothki z ciezkimi problemami emocjonalnymi. Lepiej być optymistą.
Nie liczy się ilość, ale jakość.Nowe wyniki i KRWN 4.8% Where is Your optimism now?
Nowe wyniki i KRWN 4.8% Where is Your optimism now?
Znowu miałem racje że będzie spadać.
Konrad mówił, że KORWINe popracie będzie rosnąć.
Wszystkie zostaną obstawione przez agenturę i osiągną status: opozycja kontrolowana. Trzeba wytłuc służby specjalne. Dół, łopata, wapno, już nie ma innego wyjścia. Do tego potrzebny jest niestety ruch w polskim wojsku albo antysocjalistyczne służby.Potrzebną są poważne media,.
Od lektury "Konrada Wallenroda" nie ufam żadnemu Konradowi.Konrad mówił, że KORWINe popracie będzie rosnąć.
Przy eurowyborach też tak bylo, najpierw spadło pod PSL, a potem wskoczyło nad ludowców.
A w samorządowych mogła głosować emigracja?A w samorządowych było mniej niż wskazał sondaż.
Ja to generalnie zgadzam się z vastem, że Korwin nie wejdzie. No ale jesteś takim odpowiednikiem Korwina teraz, bo niby masz rację, ale głosisz ją w taki sposób, że cię nienawidzę. :<
A w samorządowych mogła głosować emigracja?
A i żyzę żeby się to wszystko wypierdoliło do góry bebechem - taka Grecja 2.0 moze się przyda to zaczną myć ręce z obsranego gównem nocnika.
Co to miało wspólnego z moim postem i dlaczego założyłeś, że nie znam takowych informacji?Zmartwię cię, ale emigracja w USA to pisowy beton, a na Wyspach zarejstrowało się tylko 64 tyś. ludzi. Przy czym w prezydenckich najlepszy wynik miał tam Kukiz a nie Korwa.