Wbija sobie youtuber do TVP i wypowiada się z takim luzem, jakby gadał do siebie przed lustrem. Tu ma u mnie plusa.
Late polle będę o 1:00. Podobno ma być >5%. Podobno. :>Zostało już tylko śmianie się z obrazków. :<
Dokładnie. Na początku zrzut bebzuna i pomiar homocysteiny, a potem dopiero wieszanie.Jeśli KORWiN chce w przyszłości się zaznaczyć powinien zacząć od pracy u podstaw.
Za to PiS, muszę przyznać solidnie odrobił lekcję. Wianuszek różnych organizacji, gazet, telewizji wokół nich robi wrażenie.
Szczerze mówiąc to nie wiem czy przy hegemonii PiS-u obecność kilku posłów KORWIN-y coś by znaczyła. Jasne, byłby to pewien sukces propagandowy i trochę częstsza obecność w mediach, ale Palikot, Gowin, Ziobro, ludzie z PJN też to mieli i co? Ich ugrupowania się nie utrzymały, bo były za słabo zakorzenione. Za to PiS, muszę przyznać solidnie odrobił lekcję. Wianuszek różnych organizacji, gazet, telewizji wokół nich robi wrażenie. W każdym razie daje silną tożsamość ich elektoratowi. Jeśli KORWiN chce w przyszłości się jakoś szerzej zaistnieć powinien zacząć od pracy u podstaw. Stworzyć wokół siebie otoczkę podobną do pisowskiej. Trzeba promować nowe kadry i poszukiwać porozumienia z innymi organizacjami wolnościowymi. Być może nawet trzeba poszukać kontaktu z Rydzykiem i narodowcami. Mam takie wrażenie że w tej kadencji PiS się definitywnie skompromituje, tak jak AWS i będzie okazja odebrać mu część elektoratu narodowo-katolickiego.
Najlepsze, że to prawda. Miller i reszta SLD nigdy nie byli ideologicznymi komuchami.
Zostało już tylko śmianie się z obrazków. :<