KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Zabrakło 0.1 %
fcda65d6d7dddb6e132368072a1a9e9c.gif

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Po pierwsze podobno była wysoka frekwencja, chociaż na szybko nie moge znaleźć teraz. Więc może jednak jakiś procent nowego elektoratu przypłynął. A jak napisałem, jest na co czekac do jutra 0,1 to nic, mogą wejść - może też być mniej oczywiście.

Annihilation

Well-Known Member
170
327
Zlicz sobie głosy z prezydenckich. Głosy Korwina + głosy Brauna, Kowalskiego i WIlka. NIC SIĘ NIE ROZROSŁO. Niektórzy na prawdę żyją w krainie snów. Głosy z zza granicy to będzie 80% na PiS. Zabijcie się wszyscy :) :) :)

w Czikago to pewnie bedzie na pis z 80% bo to norma z tego co pamietam. Ale juz chyba na Zachod i Polnoc juz na Krula Muszke glosuja poddani XD

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Zjebał już dawno temu, dając sobie przypiąć łatkę oszołoma, faszysty, szowinisty etc. Jak namawiałem znajomych-lemingów na muszki, to mówili, że chcą zabrać prawa wyborcze kobietom, niepełnosprawnych anihilować i strzelać do górników.

Nic więcej nie dało się już zrobić, mógł sobie tylko darować śmieci ludzkie w jełroparlamencie.

Niemniej nie wierzę w wynik poniżej 5%.
Bzdury - ja się zgadzam z nim, że głosy ludzi dla których kluczem jest poprawność polityczna, a nie ekonomia i wolność wyboru są gówno warte. Jak mają głosować, niech głosują ci którzy myślą niezależnie i potrafią oddzielić ziarno od plew.
Z punktu widzenia idealisty to ma sens. Politycznie jak widać to kicha. Ale mimo to nie chcę by to sprzedać za politpoprawne pierdoły. Dwa - kuce co nie poszły z lenistwa, a takich pewnie jak zwykle sporo, mogą se pluć w brode, tym razem są sami sobie winni.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
vast doprowadził do przegranej i upadku KORWiN swoim negatywnym PRem w Internecie, a teraz zwala na Krula! Pewnie znajomym glosujacym na Korwina mowil: "Dajcie se spokoj, lepiej na Kukiza albo Nowoczesną. Krul i tak zjebie."

W exit pollu powiedziałem że dałem głos na razem i pewnie dlatego taki wynik.

tolep

five miles out
8 579
15 476
W UK w prezydenckich Kukiz dostał ponad 50%, a głosy poza UK to jakaś drobnica

53,41% Paweł Kukiz 14,23% Bronisław Komorowski 13,99% Andrzej Duda 11,07% Janusz Korwin-Mikke

Do góry Bottom