KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

Wujaszek Ilicz

Well-Known Member
231
706
a mnie aparat panstwowy zalatwil tak:
poszedlem do komisji w ktorej ZAWSZE, ale to kurwa ZAWSZE byla moja ulica. komisja pyta sie skad ja, ja ze stad a stad numer(przykladowy) 45B. na to oni przegladaja spis i sie okazuje za 45A to jeszcze tutaj, ale B to po drugiej stronie miasta a ogolnie mozesz spierdalac. poniewaz mialem to odlozone na konkretna godzine nie moglem pojsc do mojej komisji bo spieszylem sie na pociag. w ten sposob Jego Krulewska Mosc nie dostala mego glosu i nie wejdzie do sejmu. przynajmniej fajne dupy tam siedzialy to sobie popatrzalem. dziekuje, dobranoc.

Donatel

Active Member
135
131
Ale exit poll to praktycznie ostateczne ceny na targu, margines błędu niewielki. Jedyne pocieszenie, że nie będzie Lesia, Krzyśka i całej reszty.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
Ale czy jakiekolwiek źródło jest naprawdę rzetelne? Np. dziennikarz Wprost pisał, że Korwin 8.

Teraz widzę, że pisze o 4,7 dla muszek...

Donatel

Active Member
135
131
Zjebał już dawno temu, dając sobie przypiąć łatkę oszołoma, faszysty, szowinisty etc. Jak namawiałem znajomych-lemingów na muszki, to mówili, że chcą zabrać prawa wyborcze kobietom, niepełnosprawnych anihilować i strzelać do górników.

Nic więcej nie dało się już zrobić, mógł sobie tylko darować śmieci ludzkie w jełroparlamencie.

Niemniej nie wierzę w wynik poniżej 5%.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Zjebał już dawno temu, dając sobie przypiąć łatkę oszołoma, faszysty, szowinisty etc. Jak namawiałem znajomych-lemingów na muszki, to mówili, że chcą zabrać prawa wyborcze kobietom, niepełnosprawnych anihilować i strzelać do górników.
Ojej.

Problem w tym, że łatkę oszołoma miał dziwnym przypadkiem już na początku lat dziewięćdziesiątych i to z powodu wyglądu, a nie głoszonych poglądów. Przypominam, że Hitlera wtedy jeszcze nie było. Co by nie robił, to i tak by miał. No, ale rozumiem... Korwin nie powinien nosić muszki, a najlepiej nosić normalną koszulę ala lumpex i wtedy by miał te dwadzieścia procent poparcia.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Krul zjebał jak zwykle, pogódź się z tym.
Co zjebał? Staruchy jeszcze nie zdążyły pozdychać. Mam tu coś dla ciebie:

dab1bacc2008.png

Do góry Bottom