KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Już piszą o incydencie na wp.pl. Czyli tak jak się spodziewałem, chodzi o to, by każda stacja pokazała, jakie debile pracują przy Mikke. Tak się kończy przyjmowanie trupów z KNP. Dziś pewnie jeszcze będzie o tym żenującym zdarzeniu we wszystkich wiadomościach i w Szkle Kontaktowym.

ps: To nie klaun Jaranek, to człowiek Układu.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
E tam, fajne trąbienie, przynajmniej coś się działo, a nie jakiś pietruch pierdoli o jakiśch lolreformach edukacji.

vast

Well-Known Member
2 745
5 808
Petru oddał mu mikrofon a ten uśmiechnięty dureń nawet nie próbował skorzystać z okazji. Mogąc przekształcić konferencje Petru w konferencje Korwina wolał popiskiwać trąbką i przestępować z nogi na nogę. We łbie mi się nie mieści, ze ten klaun to sekretarz generalny partii. To źle rokuje na przyszłość.

Oczywiście że się mieści. Bo Korwin jest kretynem i otacza siebie takimi oto ludźmi. Nawet gdyby wszedł do sejmu to nie umiałby zrobić liberalizmu gospodarczego. On jest dobry od gadania, i gierek typu brydż i szachy. Tylko że brydż to nie ludzie, a na tych się kompletnie nie zna. Dlatego sram na te wybory. Tych 5 bieda posłów którzy wejdą tej jesieni skuteczniej skompromituje ruch wolnościowy niż żakowskie pajace medialne. I tak nic nie załatwią, a za 4 lata ludzie będą mieli ich już dość i reelekcji nie będzie. I to będzie koniec pajacowania Korwina. Nie ma się co oszukiwać, w sejmie nic realnego nie zrobi, popajacuje na mównicy i tyle będzie go słychać.

ps: To nie klaun Jaranek, to człowiek Układu.

Taaak, oczywiście winny UKUAD. Jak zwykle kurwa! A teraz powiedz mi jakie kroki podjęto w stosunku do tego sabotażysty? Korwin się odcina? Wyjebał go na zbity pysk? Czy może Korwin też jest w układzie? Mi się wydaje że ta cała bieda partia to zgraja zwykłych prawackich debili.

A Sommer pewnie wyrywa sobie kłaki z głowy i się zastanawia: "po chuj ja się znowu w to wplątałem??"

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Tych 5 bieda posłów którzy wejdą tej jesieni skuteczniej skompromituje ruch wolnościowy niż żakowskie pajace medialne.
Gimbusiarskie "xD" najbardziej pasuje jako komentarz do tego zdania.
I tak nic nie załatwią, a za 4 lata ludzie będą mieli ich już dość i reelekcji nie będzie.
Nie dostali reelekcji w latach dziewięćdziesiątych, bo się ludzie nimi znudzili?
Nie ma się co oszukiwać, w sejmie nic realnego nie zrobi, popajacuje na mównicy i tyle będzie go słychać.
Bo na mównicy ogólnie nie da się nic realnego zrobić ani w obecnie panującym systemie. Trzeba go obalić.

tolep

five miles out
8 579
15 476
Sondaż: Młodzi wolą Kukiza i PO niż PiS

14.10.2015, 16:57
Z sondażu CBOS-u wynika, że młodzi wyborcy mniej chętnie chcą głosować na Prawo i Sprawiedliwość. Wolą partie Kukiz'15 i Platformą Obywatelską.
Poparcie dla ugrupowania Pawła Kukiza i dla Platformy Obywatelskiej deklaruje po 15 procent osób - wynika z badania CBOS, o którym informuje Polskie Radio.Według sondażu, na PiS głos oddałoby 11 procent. Z kolei 5 proc. popiera partię KORWIN.
W badaniu pytano o zdanie osoby w wieku od 18 do 24 lat.

=========

Ten CBOS to umie lolcontent produkować, nie ma co.

Donatel

Active Member
135
131
No to teraz jestem pewien, że Korwin nie wejdzie. Skoro nawet najmłodsi wyborcy nie chcą go usadzić w parlamencie, to nie ma żadnych szans. Zaczynam wierzyć, że JKM to agent, którego zadaniem jest ośmieszyć ideę wolnościową w Polsce. Petru orał Bryczkowskiego jak chciał, wielka kompromitacja. Chcieli czas antenowy, to dostaną za 20 minut cały materiał w tewuenie o bandyckim ataku wysoko postawionego przedstawiciela Partii Korwin.

tolep

five miles out
8 579
15 476
No to teraz jestem pewien, że Korwin nie wejdzie. Skoro nawet najmłodsi wyborcy nie chcą go usadzić w parlamencie, to nie ma żadnych szans. Zaczynam wierzyć, że JKM to agent, którego zadaniem jest ośmieszyć ideę wolnościową w Polsce. Petru orał Bryczkowskiego jak chciał, wielka kompromitacja. Chcieli czas antenowy, to dostaną za 20 minut cały materiał w tewuenie o bandyckim ataku wysoko postawionego przedstawiciela Partii Korwin.
Masz ty RiGCz?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Abstrahując od tego i zakładając, że młodzi rzeczywiście głosują na PO:
No to teraz jestem pewien, że Korwin nie wejdzie. Skoro nawet najmłodsi wyborcy nie chcą go usadzić w parlamencie, to nie ma żadnych szans.
Zaczynam wierzyć, że JKM to agent, którego zadaniem jest ośmieszyć ideę wolnościową w Polsce.

Co ma jedno do drugiego?! Jak zdanie A doprowadziło do wniosku ze zdania B?

Patriciush

akcjonariusz Najjaśniejszej RP Sp. ZOO
118
281
Sondaż: Młodzi wolą Kukiza i PO niż PiS

14.10.2015, 16:57
Z sondażu CBOS-u wynika, że młodzi wyborcy mniej chętnie chcą głosować na Prawo i Sprawiedliwość. Wolą partie Kukiz'15 i Platformą Obywatelską.
Poparcie dla ugrupowania Pawła Kukiza i dla Platformy Obywatelskiej deklaruje po 15 procent osób - wynika z badania CBOS, o którym informuje Polskie Radio.Według sondażu, na PiS głos oddałoby 11 procent. Z kolei 5 proc. popiera partię KORWIN.
W badaniu pytano o zdanie osoby w wieku od 18 do 24 lat.

=========

Ten CBOS to umie lolcontent produkować, nie ma co.

To nie wszystko:
"Młodzi deklarujący się jako prawicowcy najczęściej wybierali komitet Kukiz'15 (24 proc.), PiS (18 proc.) i PO (10 proc.). Wśród młodych deklarujących poglądy centrowe dominuje PO (24 proc.) i komitet Kukiza (15 proc.). PO uzyskała najwyższy wynik także wśród młodych przyznających się do lewicowości (27 proc.), na drugim miejscu w tej grupie uplasowała się Zjednoczona Lewica (14 proc.), a na trzecim - partia KORWiN (8 proc.). "

Korwin idzie po nowy elektorat!

Brakuje trzeciego miejsca dla poglądów centrowych... Korwin ma tam 14%?

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Ciekawe, że ów Janko Muzykant powiedział w przerwie między trąbieniem, że media tego "i tak nie puszczą". Właśnie od popołudnia cały mainstream wrze i emituje retransmisję koncertu trębacza-zjebywacza. Nie muszę dodawać, że ograniczają się do spektakularnych partii solowych. Kurwa, jak ktoś tylko trochę z mordy przypomina połączenie Donalda Pleasence'a z Leninem, trzeba zachować szczególną ostrożność. Ale nie słuchajo :(

Do góry Bottom