KORWiN, KNP, JKM, Koliber - bieżące newsy i ciekawostki

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Wipler, mimo że wiele dobrego gada, też ma swoje grzeszki, np. emerytura obywatelska. Rąk opad.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
No bez jaj. Król też ma za uszami, a dodatkowo wciąż nie wiadomo co z niego wylizie kiedy sięgnie po władzę.

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Obawiam się, że gdyby na jeden występ do tv trafił koszerny krzysio, to "libertarianizm" bardzo szybko zostałby dopisany do art. 13 konstytucji. ;)

Przy okazji: dzisiaj w Tak czy Nie: JKM i Urbaś (kumpel tego, co ostatnio zaorał Dziambora). Myślę, że może być kiepsko - Wipler by się bardziej nadał, imho.

Urbasia, lubiałem czytać, szczególnie jak pisał o czyhających na Amerykę i światowy pokój Chinach. Facet też był za ustawą Wilczka kiedyś.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
Od dzisiaj mam nową tapetę.

lFrvQWD.jpg

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Oglądałem to starcie w TV.
Bałem się, że Korwin znów zacznie nawijać od rzeczy o tym, że "za Hitlera mniejsze podatki", albo rzucać innymi, podobnymi bon motami z których nic nie wynika, ale.. zamiast tego Krul doszczętnie zmasakrował tego pawiana z mpolska.pl.

Do tego jeszcze ten cymbał zaczął robić jakieś wycieczki, że JKM publikował (fragmenty) jego artykułów na blogu a pod nimi reklamował koszulki żeby zwiększyć ich sprzedaż i że złamał prawa autorskie (powinien chyba poczytać coś na temat polemiki i "cytowania").. żenujący człowiek

Ostatnia edycja:

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Podobno konkretne wystąpienie Mikkego w TAK czy NIE, zaraz będzie pewnie na yt.

Oglądałem, Urbasiowi się skończyły argumenty, więc powtarzał jak mantrę wyliczenia...wyliczenia, że nie ma planu, że to utopia itd.
A jeszcze o tych prawach autorskich hehe. Bardziej to autozaoranie nawet.

Volvek

Well-Known Member
797
1 919
A tak się zastanawiam swoją drogą, lewactwo robi jakieś wyliczenia? Ich programy gospodarcze są podane w szczegółach? :D Damy X milionów biednym, zbudujemy X kilometrów nowych dróg, 3 miliony mieszkań, z drzewa pozbierają potrzebne środki. :D Niesamowita hipokryzja.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
A tak się zastanawiam swoją drogą, lewactwo robi jakieś wyliczenia? Ich programy gospodarcze są podane w szczegółach? :D Damy X milionów biednym, zbudujemy X kilometrów nowych dróg, 3 miliony mieszkań, z drzewa pozbierają potrzebne środki. :D Niesamowita hipokryzja.
O milionach mieszkań było coś w programie PISu [emoji1]

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
Słaby ten Urbaś, JKM dał radę. Brawa za odbicie argumentu wzrostu wynikającego ze wskaźnika PKB. Szacowanie budżetu dla kilku w miarę stałych sektorów gospodarki w planie JKM na pewno jest dużo prostsze niż taki szacunek dla wszystkich sektorów gospodarki obecnie, gdy zmiana jednego powoduje lawinową zmianę w wielu innych. Obecnie przypomina to wróżenie z fusów i nigdy się nie sprawdza ani nie bilansuje a Urbaś się tym podnieca jakby obecny system działał perfekcyjnie a Korwin chciał to zepsuć. ;)

Do góry Bottom