Kampania prezydencka 2015 ogólnie - pozostałe przypały i odpały

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Kelthuz to dobrze ujął. Wybór PO-PIS to wybór między głupotą i złem. Oba wybory doprowadzają do popełnienia samobójstwa. Jak ktoś z takich nie myśli o samobójstwie to nie jest już człowiekiem.

Kenji

Member
45
104
Klasa średnia chyba nie tak łatwo odda prezydenturę Budyniowi.
Liderzy frekwencji o 12 - miasta na prawach powiatu:
Sopot-22,2%
Toruń-20,5
Grudziądz-20,4
Konin-20,3
Krosno 20,2
Olsztyn 20,1
Gdynia-19,9
Rzeszów-19,9

OP
OP
tolep

tolep

five miles out
8 579
15 476
Przestańmy się wygłupiać z tym bazarkiem czy barkiem, kurwa mać.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Sputnik

Szalony naukowiec
482
2 171
IMAG0535.jpg

Brakowało kilku kandydatów na mojego Pana to dopisałem, ale nie mogłem się zdecydować czyim zostać niewolnikiem to wybrałem wszystkich :(

BTW Śmieszkowanie z państwa nie oznacza jego legitymizowania!

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Panowie, może przestaniemy bawić się w te dziecinady i powiemy wprost bez tych głupich zabiegów słownych? Jak tu planować dzień sznura jak forumowe liby trzymają się nawet tej głupiej ciszy wyborczej?
Widzisz Zbyszek, bo sznur trzeba im nakładać na łby tak, żeby nie poczuli. Inaczej zaczną wierzgać i drzeć mordy ;)

Ostatnia edycja:

tomislav

4 777
13 003
Wygląda na to, że ejakulat pistacjowy spisze się na medal i zneutralizuje paskudny smak bigosu.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Mój głos nie jest głosem poparcia tylko głosem taktycznym

LOL. Głosuję na Dupę, ale go nie wspieram. No w ogóle mój głos go nie wspiera, bo to głos niepoparcia jest. Równie dobrze mógłbym nie iść na wybory i by wyszło na to samo - też bym go nie wspierał. W chuj Grażyn i Januszy poszło dzisiaj oddać "taktyczne głosy mędrców libnetu", głosując przeciwko dupie na komorę albo odwrotnie. Z wiadomym efektem.
Układ stojący za 'właściwym' kandydatem już się za dobrze ustawił, machina propagandowa działa jak nigdy – generalnie robi się za silny. Jeśli sobie wprowadzą JOWy, to wchłonie przystawki i będzie nie do ruszenia. Skoro jeden z nich i tak wygra, to lepiej żeby wygrał politycznie slabszy.

Nikogo nie obchodzą motywy twojego działania. Liczą się czyny. Poszedłeś zagłosować na dupę i dupa - będziesz musiał z tym żyć. Od momentu wrzucenia głosu do urny jesteś jednym z tysięcy Januszy inicjujących agresję. Identyczne tłumaczenia słyszałem już wiele razy w wykonaniu ludzi z mojego bliskiego otoczenia. Rezultat też jest ten sam.
Niegłosowanie też nie zmienia faktu, że nadal jest władza.

Głosujesz to jest. Ci co zostali dzisiaj w domu przynajmniej nie będą mieli swojego wkładu w tą chujnię. Niepopieranie komuchów > popieranie komuchów. Żadne mongolskie teorie tego nie zmienią.
Jeśli to jeden wielki układ, to ani głosowanie, ani niegłosowanie nic nie zmieni.

Na pewno wiele zmieni głosowanie na komuchów.
Nie chce mi się kolejny raz tłumaczyć, że nie każdy głos jest głosem poparcia.

Hehehehehe
Gdyby dla ważności głosów była wymagana frekwencja, to niegłosowanie miałoby to sens.

Głosowanie na komuchów ma sens.
W obecnym systemie, w obecnych wyborach moim zdaniem niegłosowanie jest dla władzy bardziej korzystne niż głosowanie na 'niewłaściwego' kandydata.

Głosowanie na komuchów jest korzystne dla komuchów.

Ostatnia edycja:

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Czy gdybym w 1917 wspierał armię carską datkami aby walczyli z komunistami, też byłbym komuchem tyle, że carskim, bo wspierałbym państwo?

Tak, ale chyba nie chcesz mi powiedzieć, że to jest dobra analogia do obecnych wyborów prezydenckich?
Komuch komuchowi nierówny, różne komuchy mają różne interesy; jeśli w imię czystości idei odrzuci się możliwość jakiegoś wpływania na jednych komuchów aby działali przeciwko drugim, to nie wróżę prędko nadejścia dnia sznura.
Przyjdzie prędko, jak zagłosujesz na PiS XD A jak już nadejdzie, to akapowe szwadrony śmierci z pewnością będą interesowały powody, dla których głosowałeś na komuchów.
Razwiedka opanowała napuszczanie jednych na drugich do perfekcji, i dlatego ona jest tam gdzie jest.

Jeśli wchodzę na libnet i widzę posty nakłaniające do głosowania na komorodudowskie, to wcale się nie dziwię, że ona jest tam, gdzie jest.
Ktoś powie, że wybory nić nie zmienią. Może zmienią, może nie. Mi tam 5 minut nie szkoda aby przejść się do lokalu.

Mi tam 5 minut nie szkoda, żeby jebnąć randomowej staruszce w łeb.

inho

Well-Known Member
1 635
4 516
LOL. Głosuję na Dupę, ale go nie wspieram. No w ogóle mój głos go nie wspiera, bo to głos niepoparcia jest. Równie dobrze mógłbym nie iść na wybory i by wyszło na to samo - też bym go nie wspierał. W chuj Grażyn i Januszy poszło dzisiaj oddać "taktyczne głosy mędrców libnetu", głosując przeciwko dupie na komorę albo odwrotnie. Z wiadomym efektem.

Nikogo nie obchodzą motywy twojego działania. Liczą się czyny. Poszedłeś zagłosować na dupę i dupa - będziesz musiał z tym żyć. Od momentu wrzucenia głosu do urny jesteś jednym z tysięcy Januszy inicjujących agresję. Identyczne tłumaczenia słyszałem już wiele razy w wykonaniu ludzi z mojego bliskiego otoczenia. Rezultat też jest ten sam.

Głosujesz to jest. Ci co zostali dzisiaj w domu przynajmniej nie będą mieli swojego wkładu w tą chujnię. Niepopieranie komuchów > popieranie komuchów. Żadne mongolskie teorie tego nie zmienią.

Na pewno wiele zmieni głosowanie na komuchów.

Hehehehehe

Głosowanie na komuchów ma sens.

Głosowanie na komuchów jest korzystne dla komuchów
Nie zgadzam się, ale rozumiem twój punkt widzenia.

Polecam:
Mi się nie chce kolejny raz powtarzać tego samego więc daję odnośnik do wypowiedzi na ten temat z innego wątku: https://libertarianizm.net/threads/glosowanie-panstwowe-a-libertarianizm.5086/page-3#post-147092

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Zawsze mnie ciekawiło, jak samo oddanie głosu jest inicjowaniem agresji, skoro jego nieoddanie i tak niczego nie zmieni.

WoKu

Anarchoautystyk
Członek Załogi
244
663
9bjfb6.png

Frekwencja do godziny 17. Na zachodzie dużo niższa, czyli zapewne pozamiatane.

tomislav

4 777
13 003
Gościu, nie denerwuj się tak, szkoda nerwów. Razwiedka i tak zrobi swoje.

Do góry Bottom