tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Nawet nie wiem, co napisać ...
Więckiewicz nie drażni, bo to jeden z nielicznych dobrych aktorów w Polsce. Musiałby robić agitkę na maksa, żeby całkowicie zaprzepaścić swój przystępny wizerunek. A rola Wałęsy? Aktorstwo to zwykły zawód. Nie przyjęcie tej roli byłoby irracjonalne z zawodowego punktu widzenia.Japa Więckiewicza mnie nie drażni. Nie wiem, czemu miałoby się coś zmienić po powyższym. On chyba od dawna, jak większość polskiego środowiska artystycznego, trzyma z systemem w oparciu o korzyści z przynależności do sitwy. Ubekistan to Ubekistan.
Dosłownie kilka minut temu zjebałem kodowców w stosownym temacie i widzę, że nie jestem jedynym, u którego te pojeby wywołują agresję.Wszystkie japy KOD-u! Wszystkie!
Nienawidzę tej hordy moherów z PO i innych post-ubeckich koryt idących za zapachem potu Lisa i jakichś jebaków nie poczuwających się do odpowiedzialności za swoje dzieci. Nie mogę znieść widoku tępych ryjów w takiej liczbie! W sumie nie spodziewałem się też, że Soros wywali trochę hajsu na weekendowe sabaty lemingów. KOD to największe zażenowanie, z jakim do tej pory spotkałem się po sukcesie PiS w wyborach parlamentarnych i jedna z największych porażek intelektu w historii III Rzeszy Pospolitej. To zjawisko prawie tak samo wstrętne jak transfer muzułmańskich nierobów do Europy.
Lena Dunham
(jest milosierny, daję i tak najbardziej wyjściową wersję)
Eee tam, w tym wątku powinno się wstawiać najgorsze z najgorszych, a Ty wbiłeś całkiem sympatycznie wyglądającą dziołszkę z fajnymi oczami. Nie kumam, co miałoby tu drażnić. Poprzeglądałem inne jej foty i prócz tej, znalazłoby się też kilka innych ... po prostu sympatycznych.Lena Dunham(jest milosierny, daję i tak najbardziej wyjściową wersję)
"Koszmar z Ulicy Wiejskiej". Sorry Bieńkowska, taki mamy libnet