U
ultimate
Guest
N.Siwiec.Skąd ona się wzieła?
występuje u pisowskich dziennikarzy, wychwala rząd w programie Chojeckiego, organizuje manify przeciw KOD...Sorry za off-top, ale "otwarcie agenci"? Co się stało, nie śledzę polskiej polityki od czasu wyborów.
LOL, świetne!Czy ona pod nochalem ma meszek szkolnej woźnej ?
Typowa bezpłciowa japa niezmącona jakąkolwiek inteligentną myślą. Dobrali tylko okularki, by ta japa wyglądała bardziej inteligentnie.Michał Szczerba - był już, ale w grupie, a należy go wyszczególnić.
no jest męski typu "oko za oko" ale nie faszystowski, zboczenia osobiście lubie bo lubie różnorodność a co do manipulacji to weź pod uwagę że chce sprzedać swój produkt i że jest Amerykanem- showbusiness i te sprawy. ponadto popularyzuje libertarianizm sensu lato przez zbudowanie religii na podstawie filozofii Ayn Rand1. Anton Szandor LaVey - morda obleśnego faszysty i zboczonego manipulatora
https://en.wikinews.org/wiki/Satanism:_An_interview_with_Church_of_Satan_High_Priest_Peter_Gilmore2. Peter H. Gilmore - brodaty następca A.S. LaVey'a
I think the government can have the ability but under control. There needs to be checks and balances. That whole idea in the United States that has come from so many other past forms of government is something we feel is necessary. We don’t want any form of megalomaniacal government with absolute power that can do anything willy-nilly to its citizens. Satanists are generally Libertarians. They may choose their specific political alliances because it might better whatever they are trying to do in their lives, but essentially most of us are fairly libertarian people. We would like to have government as minimal as possible.
I’m looking for humanity to have a secular, pluralistic culture. People should be able to follow whatever fantasies or religions they want, as long as they don’t impose them on other people and force other people into doing things based upon whatever kind of holy writ they have
1. Anton Szandor LaVey - morda obleśnego faszysty i zboczonego manipulatora
Mnie jakoś nie drażnią.2. Peter H. Gilmore - brodaty następca A.S. LaVey'a
Wygląda na żyda na tym zdjęciu.1. Anton Szandor LaVey - morda obleśnego faszysty i zboczonego manipulatora
Punkt za spostrzegawczość Bo Antoś był Żydem. Z tego, co mi wiadomo, to w miał korzenie żydowsko-ukraińskie. I jest to jedynie stwierdzenie faktu z mojej strony - ja oceniam ludzi po czynach, nie po pochodzeniu. A akurat jego czyny nie zasługują na pochwałę.Wygląda na żyda na tym zdjęciu.