Japy, które was drażnią

U

ultimate

Guest
z19525429Q,Malgorzata-Kozuchowska.jpg

Kożuchowska

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Kiedyś dawałem ryj Rafała Gawła i opisywałem o jego manipulacjach. Ja pierdziu, co za obleśny typ! Jeśli polscy myśliwi czymkolwiek u mnie zyskają, to niech któryś zastrzeli go i nakarmi jego truchłem psy w schroniskach.
12795339_1573481792974933_2451335265783879504_n.jpg

Mógłby grać w ekranizacji tej creepypasty :p:

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Pierwszy raz zobaczyłem i już drażni. Nie dość że to drażniąca japa, to jooo, jooo, joooooooonka, się jak stary.

Na marginesie, oni sami robią ludowi listy proskrypcyjne.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Pierwszy raz zobaczyłem i już drażni. Nie dość że to drażniąca japa, to jooo, jooo, joooooooonka, się jak stary.

Na marginesie, oni sami robią ludowi listy proskrypcyjne.

Ej, to jest żywy dowód na teorię Korwina o przebywaniu zdrowych dzieci z inwalidami. On dał taki przykład: jeśli zdrowe dziecko bawi się z kulawym to po pewnym czasie samo też zaczyna kuśtykać.

U

ultimate

Guest
73-letnia B.Wander chce wrócić na antenę!!
"Nie utyłam, nie mam braków w uzębieniu i wszystkie zęby mam swoje.Przyjaciele i znajomi powtarzają mi, że dobrze wyglądam.".

Dżizus, kur…, ja pier…!

56b244448502a5e7127272b526a276bcff832357.jpg

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Ej, to jest żywy dowód na teorię Korwina o przebywaniu zdrowych dzieci z inwalidami. On dał taki przykład: jeśli zdrowe dziecko bawi się z kulawym to po pewnym czasie samo też zaczyna kuśtykać.
Chociaż dokładna etiologia jąkania nie jest znana, to w ostatnich latach główne przyczyny upatruje się w genetyce i w fizjologii układu nerwowego.
Różnorodne teorie sugerują istnienie wielu czynników przyczyniających się do powstania jąkania[15]. Wśród nich istnieje mocny dowód na to, że jąkania to zaburzenie o podłożu genetycznym[25]. U dzieci, które mają jąkających się krewnych I stopnia jąkanie rozwija się trzy razy częściej[26]
@up jachira jest ładna przeciez, ten temat wiele ludzi myli z "ludzie których nie lubisz"

Do góry Bottom