Japy, które was drażnią

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Nie wiem czy ten filut był, ale wklejam.
11224766_10153085664312060_4051452176838686682_n.jpg

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229
Emil "Fotoradary TAK, wypaczenia NIE!" Rau.

1445014-emil-rau.jpg

Tomkiewicz, masz dobrego nosa do tych gości:

OKRĘGI WYBORCZE»OKW Zielona Góra (numer 8)»Zjednoczona Lewica (SLD + TR + PPS + UP + Zieloni)

Znany z telewizji i internetu "Pogromca Fotoradarów" - walczy z fotoradarowym biznesem w Polsce.

Pierwszy raz kamerę na ukryty fotoradar skierował we wrześniu 2010 r.

Efektem pracy społecznej, wraz z liczną grupą współpracowników jest zmiana ustawy, która wprowadza od 01.01.2016 r., odebranie prawa do wykorzystywania urządzeń rejestrujących strażom gminny i miejskim.

Mieszkaniec Zielonej Góry. Prowadzi własną działalność gospodarczą. Członek partii Stronnictwo Demokratyczne.

http://www.parlamentarny.pl/sejm-20...zieloni-up-ruch-palikota,7/emil-rau,4293.html

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
To nie pierwszy i nie ostatni lewak-służbista systemu promowany przez Kontestację. Fijor od pewnego czasu foruje Kukiza, zatrudnia Jakuba Jędrzejczaka i tak to się wszystko kręci, zakręca, faluje, a pryszczeria myśli, że to radio wolnościowe.

Przypominam: od samego początku chodziło tylko o to, by fotoradary były poprawnie ustawiane, straż miejska nie spała w autach podczas pracy, a najlepiej, gdyby radarami zajęły się psy.

ps: A powyższa informacja nawet mnie zaskoczyła.

D

Deleted member 4683

Guest
Kojarzy ktoś takiego malutkiego ( naprawde niziołek ), łysego chuja co zawsze sie kręci koło A. Dudy ? Czasami nosi okluray. Chciałbym wrzucić jego fotę ale nie mogę znaleźć bo nie kojarze nazwiska typa.

ed: chodzi o tego typa z prawej strony który wykłuca się z psycho-hadziaczem w 0:45 i nast.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
D

Deleted member 5360

Guest
łapi.jpg

Jaranek, nosicielem tej japy jest Krzysztof Łapiński. Kiedy na niego patrzę, to przypomina mi się fragment "Złego" Tyrmanda: "(...) miał wyraz twarzy przypominający wołu rozwiązującego zadanie matematyczne z użyciem logarytmów i pierwiastków".

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Matka Teresa z Kalkuty:

884861_mgn02s05a_34.jpg

Ona dotyka moje... to pod ręcami - myśli przerażony afroamerykański chłopiec

Mitologiczna postać, która wyglądała jak mój dziadek (kropka w kropkę). Uważała, że cierpienie jest czymś dobrym i jakoś to łączyła ze słowami o pomaganiu cierpiącym. Po co im pomagać, skoro cierpienie to łaska? Kobiecina miała wyraźnie problemy z logiką. Zresztą bardziej zajmowało ją nawracanie chorych, aniżeli ich leczenie.

Otoczka otoczką, ale nie o to w tym temacie chodzi. Najważniejsze, że miała brzydki ryj (połączony z niesłusznym pijarem) i dlatego ją wrzucam.

Ostatnia edycja:

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
Matka Terasa z Kalkuty poświęciła swoje życie żeby pomagać ludziom w potrzebie, co śmieszy miejscowych korwinistów, głosujących w wyborach...biedno...

WnusioPinoczeta

Dawniej "Arturek"
665
1 499
-Boli, prosze pomożcie
Matka Teresia - To nie ból, to Jezus Cie dotyka
- To niech mnie kurwa przestanie dotykać.

Naukowcy z Kanady opublikują raport dotyczący błogosławionej Matki Teresy z Kalkuty. Jak w nim dowodzą, pomimo dostępu do wielkich pieniędzy, błogosławiona nie troszczyła się o biednych i chorych w należyty sposób. Autorzy podkreślają, że Matka Teresa dostrzegała piękno w cierpieniu i zachęcała chorych raczej do modlitwy, aniżeli do leczenia.

http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/naukowcy-obalaja-mit-matki-teresy/cn1mz

Jakaś fetyszystka popierdolona jak te przychlasty co wchodzą na strony gore i się jarają jakimiś drastycznymi rzeczami.

Najwyraźniej znalazła sobie miejsce gdzie może znęcać się nad chorymi i spełniać swoje chore żądze pod przykrywką humanitaryzmu.

Pedofilów ściąga duchowieństwo z uwagi na kontakt z dziećmi - tak samo tutaj sadystów i fetyszystów może ściągać cierpienie i jego ośrodki.

jkruk2

A fronte praecipitium a tergo lupi
828
2 387
Z analizy Kanadyjczyków wynika, że Matka Teresa zajmowała się prowadzeniem 517 misji w ponad 100 krajach świata, ale większość pacjentów nie otrzymywało odpowiedniej pomocy lekarskiej.
To wyżej to cytat z teksu z onetu. Być może gdyby istniało zero misji to "pacjenci" otrzymywaliby "odpowiednią pomoc lekarską". Przypomina mi się film z uchodźcą z Afryki, który stwierdza, że warunki w Hiszpanii są złe bo w nocy jest za gorąco (nie ma klimatyzacji), jedzenie jest nie dobre a kieszonkowe za małe.

Żeby nie robić OT. W sumie żadne mordy mnie nie drażnią, ale jeżeli poczytać "mordy" za metaforę poglądów i zachowania to drażnią mnie wszyscy co mi mówią co mam robić na swoim...co akurat nie jest zbyt odkrywcze na forum libertarian.

Do góry Bottom