Japy, które was drażnią

tomahawk

Well-Known Member
736
1 296

Jasiu to chyba zasługuje na osobny wątek.

Nie wiem teraz czy te kreatury robią to świadomie czy nie, ale nie potrafią one zrozumieć tego, że jak żyją za kasę z państwowych grantów i dotacji to NIE PŁACĄ żadnych podatków a jedynie zwracają państwu nadpłatę.

Co to jest? Czytam właśnie na wikipedii, że ten idiota ("polski poeta i pisarz") jest z krytyki politycznej i wygrał jakiś konkurs poetycki - czy ten konkurs był organizowany dla małp? Skąd się biorą takie wypłosze? Czy krytyka polityczna nie bierze przypadkiem grubej forsy z unijnej i polskiej kasy?

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Lubię Radiohead jako zespół, ale na ryj tego komucha nie mogę patrzeć (jego wkurwiającą manierę wokalną jeszcze jakoś znoszę):

thom_yorke.jpg

thom-yorke_0.jpg

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Nie mam nic do japy Moreli. On po prostu ma zryty mózg na czerwono i akurat tutaj tego nie widać jak u innych zjebów lewackich.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Jak ktoś ogląda TV albo przegląda internet i mu taka japa wyskoczy to nie dziw się.
Zazwyczaj takie rzeczy są nieprzewidywalne.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
no ja też przeglądam internet ale ino czytam, obrazki to ino tam gdzie wiem że bedom fajne rude kobitki heheh a tv nimom...

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
the-young-turks-youtube-subscription-tyt-plus-600x369.jpg

Ja często zapomnę spojrzeć na nazwę kanału na yt i niezliczoną liczbę razy trafiam na filmiki tej parki. Ci to dopiero mnie wkurzają, takie r/politics na żywo. Wszystko jak katarynka na jedną "postępową" nutę.

Do góry Bottom