Japy, które was drażnią

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Kendall-Jones-lion.jpg

Nie podoba mi się ani jej japa (typ wyszczerzonej amerykańskiej świnkowatej blondyny - nie mój typ), ani jej hobby (nie lubię zabijania zwierząt "dla sportu"). A teraz możecie mnie zjebać :p.
Japa spoko, hobby spoko, ale kaczucha ma krzywe nogi. Tyle że tu wątek o japach, a nie o reszcie towaru.

Bajaratt

First of his name
348
1 552
Paweł Tanajno(Tadałno lub Tałajno, jak nazywają go wierni fani)
photo.jpg

etatowy troll Demokracji Bezpośredniej, menda, i facet, którego dyskusyjne skille kończą się na ripostach w stylu "y, chyba ty" lub "a korwin murzynów bije". "Rozum and godność człowieka" not detected.

Sergiusz Muszyński
1441446_452714454833956_1492157895_n-326x235.png

po ostatnich wybrykach tego pana sylwetki chyba przedstawiać nie trzeba. Do niedawna przedstawiał się jako członek wolnościowej frakcji w Pisie, dziś zajmuje się głównie wyzywaniem wszystkich wokół od ruskich agentów i spamowaniem swoich biedafanpageów na wszystkich możliwych forach.

D

Deleted member 4476

Guest
52c02ca3-692c-43f3-b191-26c8b9083c12_1.jpg

Marcin Osadowski z KNP, nie wiem czemu Krul trzyma go jeszcze przy sobie... Podejrzana i wkurwiająca kreatura

Cptkap

Well-Known Member
701
3 229

Jasiu to chyba zasługuje na osobny wątek.

Nie wiem teraz czy te kreatury robią to świadomie czy nie, ale nie potrafią one zrozumieć tego, że jak żyją za kasę z państwowych grantów i dotacji to NIE PŁACĄ żadnych podatków a jedynie zwracają państwu nadpłatę.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635

Jasiu to chyba zasługuje na osobny wątek.

Nie wiem teraz czy te kreatury robią to świadomie czy nie, ale nie potrafią one zrozumieć tego, że jak żyją za kasę z państwowych grantów i dotacji to NIE PŁACĄ żadnych podatków a jedynie zwracają państwu nadpłatę.

Znalazłem coś tak pojebanego, że wrzucam tylko w spoilerze.

Do góry Bottom