Japy, które was drażnią

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Tyle w temacie.

Francois-Mitterrand_pics_390.jpg

Mitterrand_narrowweb__200x306.jpg

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Kurcze! Znów Urugwaj wypuścił wściekłego psa bez kagańca! Żenujący knypek ukąsił dziś Włocha w bark. Wpierw nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że Makaron histeryzuje, ale powtórka nie pozostawiła złudzeń. Mad Dog Suarez

luis-suarez-photo.jpg

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Kurcze! Znów Urugwaj wypuścił wściekłego psa bez kagańca! Żenujący knypek ukąsił dziś Włocha w bark. Wpierw nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że Makaron histeryzuje, ale powtórka nie pozostawiła złudzeń. Mad Dog Suarez

luis-suarez-photo.jpg
Hahaha, a ja kibicując Liverpoolowi mam go w sezonie na co dzień. Ale już się chyba przyzwyczaiłem, bo mnie nie irytuje, natomiast jest wspaniałą troll-kartą w talii.

Mówiło się o ukąszeniu heglowskim, teraz głośno będzie o innym... :)

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zaraz pojawią się nagłówki typu: "Suarez wygryzł Włochy z Mundialu w Brazylii!" a za kilka lat może nawet "Tragedia na boisku! Piłkarz śmiertelnie pogryzł przeciwnika!". Albo w "Fakcie": "Atak piłkarza-zombie!! Jedna osoba nie żyje! Sprawca schwytany i przewieziony na obserwację! FIFA ogłasza żałobę"

Na razie są takie:
Suarez gryzie Ivanovicia! (video) - Goal.pl

www.goal.pl/248757-suarez-gryzie-ivanovicia-video.html

SUAREZ GRYZIE artykuły, zdjęcia, filmy suarez gryzie - Se.pl

www.se.plTag

'Kanibal z Anfield', czyli Luis Suarez gryzie. Znowu

www.ciacha.net/.../1,111473,13784832,_Kanibal_z_Anfield___czyli_L...

Suarez gryzie - gry Jeja.pl

www.gry.jeja.pl/22629,suarez-gryzie.html

WRZUTA - SZOK! Luis Suarez gryzie obrońcę Chelsea!

Luis Suarez: Gryzie, wyzywa, prowokuje, symuluje, ale w ...

www.sportowefakty.pl/.../luis-suarez-gryzie-wyzywa-prowokuje-symuluj..

Piłkarz Luis Suarez gryzie obrońcę Chelsea Londyn - Fakt.pl

sport.fakt.pl › SportowcyPiłka nożna

Suarez znowu gryzie - Sport w TVN24

sport.tvn24.pl/archiwum,133/suarez-znowu-gryzie,320148.html

Urugwaj z awansem, Suarez znowu gryzie rywala! - x
www.przegladsportowy.plPiłka nożnaMŚ 2014

ps: Fat, Ty go śledzisz. Zdarzyło się, że mu ktoś odwinął za to z piąchy? Ja bym nie wytrzymał.

Ostatnia edycja:

FatBantha

Członek Załogi
8 902
25 790
Nie. A ostatni sezon mu się bardzo ładnie układał, więc zachowywał się bez zarzutu - nawet z sędziami przestał się wykłócać o jakieś pierdoły i nie kładł się nadto w polu karnym. Widocznie teraz sobie musiał to powetować, ale zobaczymy co będzie dalej... :)

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 382

luis-suarez-photo.jpg
Wina zgryzu... Zresztą po incydencie zaraz złapał się za te wilcze zęby... W Polsce zabieg "odwilczania" jest w koszyku gwarantowanym...

FatBantha

Członek Załogi
8 902
25 790
Suárez: Mam plan na Włochów

Luis Suárez wierzy, iż zidentyfikował wszelkie słabostki włoskiej defensywy, które liverpoolski napastnik będzie starał się wyeksponować tego wieczora. Wygrana z reprezentacją Włoch dałaby Luisowi i jego kolegom awans do fazy pucharowej Mistrzostw Świata w Brazylii.

27-latek zrobił ogromną różnicę w meczu z Anglią w czwartek, dwoma perfekcyjnymi strzałami zapewniając Urugwajowi zwycięstwo 2:1.

Wygrana w São Paulo była niezbędna do tego, aby Urugwajczycy mogli teraz myśleć o wyjściu z grupy po tym, jak zostali ograni przez Kostarykę w pierwszym meczu grupy D.

Jednak przed nimi wciąż sporo do zrobienia. Aby myśleć o grze w 1/8 finału, muszą zgarnąć pełną pulę w Natal przeciwko Włochom.

Szczęśliwy talizman Urugwajczyków, który strzelając w czwartek dwa gole podtrzymał nadzieję o awansie, jest pewien, że razem z kolegami zdołają przenieść swoją formę również na trzeci mecz i wykorzystać wszelkie niedociągnięcia w grze ich przeciwników.

– Wiem, jak są zorganizowani, gdyż graliśmy przeciwko nim w zeszłorocznej edycji Pucharu Konfederacji. Jeżeli zostawimy im trochę miejsca, będziemy zmuszeni za to srogo zapłacić – powiedział Suárez.

– Jednak mają także kilka wad, i właśnie te wady będziemy starali się uwypuklić w ich grze. Na pewno będzie to trudny mecz, ale wiemy, co nas czeka i jedziemy tam po trzy punkty.

date.gif
dzisiaj, 10:34
author.gif
RoyalMail
source.gif
liverpoolfc.com

No i się zgadza. Miał plan. Dopóki nie użarł, bramki nie strzelili... Uwypukloną wadą włoskiej drużyny był spadek koncentracji obrony po jej degustacji.

Chiellini: Suárez jest śmieszny!
Giorgio Chiellini nie krył rozczarowania po meczu z Urugwajem. Według włoskiego obrońcy, Luis Suárez powinien zostać momentalnie usunięty z boiska, po tym jak ugryzł zawodnika Juventusu Turyn.

- To było śmieszne i żenujące, iż nie został wyrzucony z boiska. Sytuacja w polu karnym była jasna i jednoznaczna.

- Później jeszcze symulował w szesnastce, gdyż dobrze wiedział, że zrobił coś, czego nie powinien.

Uruguay-v-Italy.jpg

date.gif
dzisiaj, 21:10
author.gif
AirCanada
source.gif
Rai TV

Oj tam, oj tam. Trzeba się było mu odgryźć... :)

FatBantha

Członek Załogi
8 902
25 790
Taki crossover mundialu z aferą taśmową...
http://interia.hit.gemius.pl/hitred...forum.interia.pl/wizytowka-CheckIt/aktywnosci
CheckIt - 18 min temu
Film, na którym widać jak Suarez ugryzł Chielliniego został nagrany nielegalnie, dlatego powinno zakazać się jego rozpowszechniania. Abstrahując już od tego, że na filmie tak naprawdę nic wielkiego nie ma. Poza tym nieistotne jest to, co zostało nagrane - najważniejsze, by schwytać tego, kto nagrał ugryzienie Chielliniego przez Suareza. Nagranie tego czynu było obrzydliwe.

http://sport.interia.pl/raport-mist...-sedziego-dotyczacy-luisa-suareza,nId,1447977

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Zapatero_metamorfosis.gif

Podepnę się pod temacik: jest jakiś program/skrypt który by takie ładne przejścia między zdjęciami urządzał, czy to egzemplarz wykonany jednostkowo?

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Mnie czegoś takiego w liceum w GIMPie uczyli, więc na pewno nie jest jakoś bardzo skomplikowane, biorąc pod uwagę poziom informatyki u mnie w liceum ;)

Do góry Bottom