Japy, które was drażnią

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
http://www.bbc.com/sport/0/football/28023882 - wydali już wyrok na gryzonia... W dodatku dostał zakaz stadionowy, więc na Anfield też go nie zobaczymy.

Mecze, które opuści Suárez

Luis Suárez opuści łącznie 13 spotkań Liverpoolu na początku sezonu. Składa się na to 9 meczów w Premier League, 3 w Champions League, a także 1 spotkanie w Pucharze Ligi.

Spotkania Liverpoolu bez Urugwajczyka:

16 Sierpnia 2014: Southampton (D)
23 Sierpnia 2014: Manchester City (W)
30 Sierpnia 2014: Tottenham (W)
13 Września 2014: Aston Villa (D)
16-17 Września 2014: Champions League
20 Września 2014: West Ham (W)
23-24 Września 2014: Capital One Cup (3 runda)
27 Września 2014: Everton (D)
30 Września – 1 October 2014: Champions League
4 Października 2014: West Bromwich Albion (D)
18 Października 2014: QPR (W)
21-22 Października 2014: Champions League
25 Października 2014: Hull (D)

Ja pierdolę... On już ogólnie opuścił chyba 30 spotkań przez te swoje zawieszenia. To przecież nawet nie są kontuzje. Ten to wie, jak sobie zafundować dłuższe wakacje. Ale ja bym się z nim sądził i wstrzymał wypłatę pensji za czas, w którym nie gra, bo po cholerę mi zawodnik, z którego nie mogę skorzystać?

piezol

Jebać życie
1 263
4 235
Mnie czegoś takiego w liceum w GIMPie uczyli, więc na pewno nie jest jakoś bardzo skomplikowane, biorąc pod uwagę poziom informatyki u mnie w liceum ;)
Wiem, wystarczy nałożyć na siebie dwa obrazki i ustawić im zmienną w czasie opacity, ale trochę roboty z tym jest.

luke27

Well-Known Member
117
407
Apropo Suareza:
1403799059_by_ST6_inner_real.gif

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
O kurde, padłem po tym democie! :) Faktycznie, wygląda jakby miał smaka upierdolić kumpla ... tym razem z radości. Ale beka, Suarez najwyraźniej jest psychiczny :)

edit: Nie mogę, skręcam się na krześle ze śmiechu... przymus kąsania.

Ostatnia edycja:

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
FIFA zaczyna wkurwiać nawet poszkodowanych...

Mundial 2014: Giorgio Chiellini stanął w obronie Luisa Suareza

Ugryziony przez Luisa Suareza włoski obrońca Giorgio Chiellini stwierdził, że kara za ten wybryk, jaką na Urugwajczyka nałożyła FIFA jest zbyt wysoka. 27-letni napastnik do października nie może w żaden sposób uczetniczyć w aktywnościach związanych z piłką nożną.

- Nie czuję złości albo uczucia zemsty po tym incydencie, jaki się wydarzył i tyle. Pozostaje tylko złość z powodu wyniku meczu - powiedział Chiellini na swojej oficjalnej stronie internetowej.

- W tym momencie jestem myślami z Luisem i jego rodziną, ponieważ oni muszą stawić teraz czoła trudnej chwili.

- Zawsze uważałem, że decyzje podejmowane przez gremia dyscyplinarne są jednoznaczne, ale jednocześnie uważam, że ta formuła kary jest zbyt wysoka. Naprawdę mam nadzieję, że przynajmniej on będzie mógł zostać z kolegami do końca turnieju, ponieważ taka kara po prostu piłkarza alienuje od kolegów - podkreślił włoski obrońca.

Suarez już raz trzeci w jego karierze został zawieszony za takie przewinienie.

pikol

Od humanitarystów nie biorę.
1 004
1 635
eldo.jpg

Eldo prezidento. Według mnie ta japa musi drażnić każdego, jak ktoś się wyłamie to będę zaskoczony. Jako osoba też jest wkurzający. Zawsze w wywiadach wychodzi na takiego pierdo-filozofa buca, którego ludzie nie "rozumiejo". Koleś nawet przekabacił się na islam, tylko żeby się wyróżniać. Nie przeszkadza mu to jednak być narodowcem, który uważa, że "rola kościoła w Polsce powinna być większa."

Jeden z wywodów filozofa:

Tu zdania mogą się różnić, ale jego muzy też nie lubię. Dla mnie to słabo zarapowane pseudo-filozoficzne tyrady na nudnych bitach, ale to moja opinia.

Jedynie kawałki do klubów ma dobre ;):

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Nie podoba mi się ani jej japa (typ wyszczerzonej amerykańskiej świnkowatej blondyny - nie mój typ), ani jej hobby (nie lubię zabijania zwierząt "dla sportu"). A teraz możecie mnie zjebać :p.
Ja nie lubię zabijania rzadkich zwierząt. Co to za wyczyn zastrzelić lwa na otwartej przestrzeni? Jaką można mieć satysfakcje z takiego "polowania"? Co innego wytropić jelenia w gęstej puszczy, gdzie są przeszkody na linii strzału, gdzie każdy hałas może spłoszyć zwierzę, a co innego spokojnie sobie siedzieć z karabinem kilkaset metrów od nieruchomego nieosłoniętego celu na sawannie.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom