Japy, które was drażnią

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Prezesi TVP Dworak i Kwiatkowski - sądząc po japach zmarnowali się na swoich stanowiskach.

Dworak mógłby np. zagrać w filmie wojennym przesiąkniętego gorzałą sowieckiego dowódcę.

TZT0C2.jpg

Kwiatkowski z kolei mógłby wystąpić w poruszającym filmie o ofierze chowu wsobnego

bQGgEX.jpg

już poza tematem siedziba TVP, którą budowano za czasów ich rządów

EfuvKy.jpg

Hikikomori

少し変態
538
318
Young Turks - archetypowe lewactwo. Orałem ich bezlitośnie.

Kiedyś żartowałem, że najbardziej tolerancyjnym krajem na świecie jest Argentyna, bo koegzystowali w niej nazistowscy zbrodniarze wojenni i żydzi ocaleni z holocaustu. The Young Turds ma podobny smaczek w postaci duetu armeńskiej współprowadzącej i Cenka Chujgura, który opublikował przynajmniej dwa teksty negujące ludobójstwo Ormian (tu i tu), czego nigdy oficjalnie się nie wyparł. (to się nie liczy; przynajmniej nie liczyłoby się gdyby negował holocaust Żydów).

Till

Mud and Fire
1 070
2 288

WTF? Nie spodziewałem się, że to aż taka raszpla... Wygląd nauczycielki od matmy z dwudziestoletnim stażem w państwowej szkole. Yuck!

Edit. Przy okazji przypomniał mi się tekst matki kurki na temat tego jak z niej żałosna niemota.
Nie wierzę, że bez Tuska, czy też z Tuskiem na telefonie, ta czereda podda się dyscyplinie. Sejm aż huczy od dowcipów na temat Kopacz i to opowiadanych przez koleżanki i kolegów z PO. Ponoć ulubionym dowcipem jest seria piskliwie wypowiedzianych próśb przyszłej pani premier: „Donald powiedz im coś”, „Donald zrób im coś”, „Donald pomóż”. Takie reakcje Kopacz miały być rutynowe w sytuacjach, gdy sobie nie radziła na konwentach seniorów. Tusk jaki był, taki był, ale za twarz potrafił całe towarzycho złapać i to tak, że sam Schetyna skamlał o litość, której się nie doczekał. Jeśli na starcie podwładni drą łacha z szefowej, nie ma takiej siły, aby zbudowała swój autorytet na stanowisku, które ją przerasta kilka razy.

Czy ta twarz nie pasuje idealnie do opisu owej kobity?

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom