- Admin
- #1 421
- 4 872
- 12 259
Jakiś czas temu widziałem Alien: Covenant, ale to było tak słabe, że aż mi się pisać nie chciało. Straszne gówno, dziad Scott powinien już umrzeć żeby nie wyrządzić więcej szkód, chociaż nie wiem czy serię o alienie da się bardziej zepsuć po tej ostatniej części. "Proeteusz" miał swoje słabe momenty gdzie człowiek rumienił się z zażenowania, ale "Covenant" zdaje się składać prawie wyłącznie z nich i ze scenariusza głupota wylewa się z ekranu na człowieka już po napisach początkowych, trwa konsekwentnie do samego końca i na dodatek jest okraszona koszmarnym CGI alienem, który łamie serca miłośnikom animatroniki z pierwszych części.
Tak jak pisałem już przy okazji nowych GW, nie wierzę, że to jest przypadek i przy okazji produkcji za dziesiątki lub setki milionów dolarów nie ma nikogo n tyle bystrego, kto byłby w stanie powiedzieć "Kurwa, przecież to jest gówno". To musi być spisek w myśl zasady "Niech mówią źle, byleby mówili", czy coś w tym stylu i zalew filmów na YT "1000 głupot w Covenant" podbija sprzedaż.
Tak jak pisałem już przy okazji nowych GW, nie wierzę, że to jest przypadek i przy okazji produkcji za dziesiątki lub setki milionów dolarów nie ma nikogo n tyle bystrego, kto byłby w stanie powiedzieć "Kurwa, przecież to jest gówno". To musi być spisek w myśl zasady "Niech mówią źle, byleby mówili", czy coś w tym stylu i zalew filmów na YT "1000 głupot w Covenant" podbija sprzedaż.