U
ultimate
Guest
Ktoś już widział "Ostatnią Rodzinę"?
I jak, Lwy zasłuzone? Ogrodnik dobrze zagrał postać Tomka? Bo oglądając trailera trochę się zraziłem do filmu.
Nie, zupełnie nie o to chodzi, ale obiecuję dłuuuższy tekst na ten temat. Póki co, zbieram przemyślenia.A ja sie z tobą nie zgadzam @tomkieiwcz, wielu sie nie podoba, bo nie został przedstawiony zgodnie z tym co widać było na zewnątrz
Nie, zupełnie nie o to chodzi, ale obiecuję dłuuuższy tekst na ten temat. Póki co, zbieram przemyślenia.
Co by nie powiedzieć o Weissie, zresztą zapewne masz rację, że wyniuchał odpowiedni ekonomicznie moment, to na całe szczęście większość jego książki zajmują teksty źródłowe lub lekko zmodyfikowane relacje osób zaangażowanych. Drugim plusem jest kopa fotosów. Sam Weiss mnie wnerwia już od początku pisma "Tylko Rock", ale dobrze, że pojawiła się ta książka. Jeszcze nie czytałem, czekam, aż Kwiatuszek skończy. Póki co, po raz bodaj piąty "Miasteczko Salem".Tomek, na początku też myślałem że znajomi zaczęli idealizować.A Weiss to już w ogóle kasiore chce trzepać na TB.
Jak tam przemyślenia?Nie, zupełnie nie o to chodzi, ale obiecuję dłuuuższy tekst na ten temat. Póki co, zbieram przemyślenia.