Państwo żydowskie w Palestynie odgrodziło się murem z innego powodu. Nikt nie chce migrować do Izraela, oni chcą wracać na zagrabione ziemie. A Strefa Gazy jest praktycznie odgrodzona przez Izrael od reszty świata.Bynajmniej w Izraelu się to sprawdzało.
A kto stworzył ISIS?A co ISIS robi w syrii?
A kto stworzył ISIS?
Gdzie była wcześniej składowana broń, którą ISIS się posługuje?
Ależ oczywiście.Nieważne kto sponsoruje ISIS. I tak powinni być odjebani za swoje czyny.
Ja tylko się sprzeciwiłem na takie rzucanie dowolnymi, pasującymi do dowolnie wybranej tezy faktami, bez jakiegokolwiek kontekstu i bez wskazania na przyczynę. Inaczej wszelka dyskusja zaczyna tracić sens, bo to będzie lewackie odwoływanie się do emocji.A że są tworem usraela to inna bajka.
Jak to nie zasługuje na bycie zamkniętym, za siedzenie na dupie i braniem pieniędzy za nic? Wyjedź do Syrii jak chcesz zostać zciapakowany, nauczą cię tam zabaw z bombami, kałachami i z kozami. Tacy zdrajcy jak Ty, też powinni zostać zamknięci za murkiem.@PoprostuWojtek
Nic nie trolluję. Zamknąć gdzieś to można kogoś kto dokonał agresji. Jakiś Ahmed co sobie przyjechał i siedzi na dupie nic nikomu nie robi nie zasługuje na bycie zamkniętym jak zwierze bo modli się do innego bożka, ma inny kolor skóry czy inaczej gada.
, za siedzenie na dupie i braniem pieniędzy za nic
Ale ty kumasz, że ktoś mu ten hajs daje? Nikogo nie okrada, nikomu nic nie robi. Chcesz zamykać niewinnych ludzi w więzieniach.Jak to nie zasługuje na bycie zamkniętym, za siedzenie na dupie i braniem pieniędzy za nic? Wyjedź do Syrii jak chcesz zostać zciapakowany, nauczą cię tam zabaw z bombami, kałachami i z kozami. Tacy zdrajcy jak Ty, też powinni zostać zamknięci za murkiem.
Zaraz, zaraz jedzenia/wody nie wezmą, ale zasiłek w Niemczech, Anglii już tak?P.S. Też bym nie przyjął jedzenia... od mundurowych i w dodatku obcych ludzi. No i przyjmować rzeczy za free... za darmo to można w ryj dostać, a w darmochę i jej jakość nie wierzę. Wy byście przyjęli? Powiem więcej, XIX-wieczny arystokrata (to do Ciebie NŚ) na pewno by nie przyjął. Dlatego nie rozumiem tego bólu dupy u narodowców, ale oni z czymś takim jak "godność" nie mają nic wspólnego. Nie żeby ten muzułmanin miał, bo go nie znam. Ale tu się zachował właściwie, i widać jeszcze ten brak postępactwa u muzułmanów i takie tkwienie w starych konwenansach, które były znane kiedyś Europie i które w jakieś części nadal są w muzułmańskiej kulturze. Czy człowiek ma prawo napluć drugiemu człowiekowi, które daje mu za darmo żarło? Tak, bo dawanie za darmo żarła = traktowanie człowieka jak psa, który sam nie może o sobie stanowić i tego żarła nie potrafi samodzielnie zdobyć. Tak by się kiedyś zachował Europejczyk, a teraz? Siedzi na FB, i jeszcze krytykuje takie zachowanie. To tylko świadczy, że nawet niektórzy tzw. obrońcy białej cywilizacji są jak te psy i odrzucenie darmochy uważają za coś okropnego. Socjalizm to taki ejakulat, że każda pościel nim przesiąka i jeszcze nikt nie znalazł odpowiedniego środka do prania. Z każdym rokiem jest coraz gorzej i socjalistyczna wydzielina coraz bardziej osiada, tym ciężej będzie ją zmyć i przyzwyczaić ludzi do życia bez tego świństwa w sąsiedztwie.
Oceniłem zdarzenie na filmiku i zachowanie muzułmanina na jego przykładzie. Napisałem też, że nie znam tego muzułmanina i być może jest taki śmaki. Nic innego nie oceniałem. Ty też go nie znasz, więc daruj se takie teksty. Może se bierze zasiłek, może dupczy inne kobiety po kątach, może donosi, może śmierdzi mu z japy, może nienawidzi białych i lubi gwałcić białe kobiety. Nie wiem, oceniam tylko samo zdarzenie na filmiku i w pełni je rozumiem. Nie znam motywacji, być może były głupie i ten muslim działał instynktownie jak szympans.Zaraz, zaraz jedzenia/wody nie wezmą, ale zasiłek w Niemczech, Anglii już tak?