Król Julian
Well-Known Member
- 962
- 2 123
Jesli chodzi o "problem islamizacji" to najbardziej polewam z calego tego jazgotu dot. zakazywania islamu jako "religji nienawisci" i ogolnie pakowania do kryminalu za szerzenie "mowy nienawisci" przez muslimow.
Do nie dawna na portalach okolo-wolnosciowych (nczas, korwin-mikke.pl, itp.)krolowala teoria, ze wolnosc slowa uber allez, i kazdy ma prawo wyzwac Murzyna od bambusa, homosia od pedala i publicznie glosic, ze Zydzi powinni isc do gazu. A jak ktos baknal, ze mowienie takich rzeczy jest w sumie malo cywilizowane, to zaraz dostawal opierd za bycie "lewakiem".
A teraz nagle wszystkie te kolibry zaczely wyglaszac, ze gloszenie islamu, a nawet samo jego wyznawanie powinno byc zabronione!
Nie wiem jak inni, ale ja dalej uważam że głoszenie i wyznawanie islamu w Polsce powinno być legalne, ba, nawet propagowanie szariatu. Po prostu nie chcę, tak jak 90% Polaków, żeby ta hołota się tu osiedlała i przynosiła patologie znane u siebie, a teraz nawet na Zachodzie. Chcą je praktykować, to niech tam zostaną. Imigrantom z muslimskich krajów dałbym prosty wybór: chcecie tu zamieszkać, to zmieniacie wyznanie, a nie to poszli won.