Rebel
komunizm warstwowy
- 679
- 822
Nie odnosiłbym się się do innych gatunków, bo np modliszki upierdalają głowę podczas seksu(chociaz nie zawsze) a wśród ludzi nie było by to na pewno normalne.
Niech ci będzie... inna pierwsza lepsza książka dla dzieci "To wszystko rodzina" mówi jasno, "Nie odnosiłbym się się do innych gatunków, bo np modliszki upierdalają głowę podczas seksu(chociaz nie zawsze) a wśród ludzi nie było by to na pewno normalne.
Krysia i Sabina się kochają.
Ale ponieważ dwie kobiety nie mogą mieć ze sobą dzieci, poprosiły o pomoc Stefana.
Stefan jest gejem.
To znaczy, że nie kocha kobiet tylko mężczyzn.
A dokładniej kocha Andrzeja.
Stefan i Andrzej są parą, jak małżeństwo.
Obydwaj zawsze chcieli mieć dzieci.
Więc Stefan, Andrzej, Sabina i Krysia umówili się, że będą mieć dzieci razem.
Najpierw Stefanowi i Krysi urodziła się Kasia.
A potem Andrzejowi i Sabinie Maciek...
A mi się Mein Kampf bardzo podobała... rzecz jasna jako źródło historyczne, hehe... i nie zauważyłem w niej słowa "podczłowiek", możesz przytoczyć odpowiedni fragment? Użyty w niej język w porównaniu do tego, co wypisuje np. Jerzy Ulicki-Rek and company ze StopSyjonizmowi.worldpress.com jest dość łagodny... W ogóle gdzie Autor porusza tam problem homoseksualizmu?Tak czytałem Mein Kampf, opiera się na hierarchii (ludzie, podludzie, itp. )i bezpodstawnych uprzedzeniach takich samych jak spotkasz w w kościele rzymskokatolickim, książka jest chora i nawołuje bezpośrednio do agresji i naruszania wolności innych, traktowanie ludzi jak zwierzęta, woły robocze które można poniżać, zabijać jest agresją.
Czy więc jesteś zwolennikiem karania za propagowanie ideologii totalitarnych?Ja jestem za karaniem jedynie bezpośredniego inicjowania agresji. Czy powinno się również karać ojca za zbrodnię popełnioną przez jego syna? Przecież ją pośrednio spowodował! Użycie przemocy jako kary za słowa, które się komuś nie podobają to prymitywizm i wyjątkowa niesprawiedliwość.Jedno z drugim jest ściśle powiązane, ideologie mogą kształtować mało świadome podatne jednostki (takich jest najwięcej), poczytaj sobie o behawioryzmie, na którym moim zdaniem ślepo opiera się katolicyzm, tworząc zamordystyczne jednostki.
W tej chwili na skutek rożnych oficjalnych lub nie, edukacji seksualnych, ludzie zapomnieli czemu służy kopulacja. Otóż zwierzęta (w tym Homo sapiens) spółkują ze sobą w celu spłodzenia potomstwa. Jak wsadzisz swojego członka w odbyt innego mężczyzny, to zajdzie on w ciążę?To jest tylko twoje niczym nie poparte bezpodstawne uprzedzenie do homoseksualistów, idąc tym tokiem myślenie zaraz dojdziemy, że chorobą jest bycie białym, ponieważ żółtków jest najwięcej.
Nie wiem jak jest w Polsce, ale w Reichu edukację seksualną znam doskonale wraz z promowaniem tego konkretnego zboczenia... a Polska do tego modelu dąży. Jak za 20 lat banda Murzynów zaciągnie Ci dzieciaka w zaułek i dokona "przewerbowania" go na swoją orientację seksualną, a na komisariacie zostaniesz nazwany faszystą i karzą Ci wypierdalać, to zmienisz zdanie, tylko żeby nie było, że nie ostrzegałem.Państwo nie promuje homoseksualizmu, bo niby w jaki sposób skoro nawet nie traktuje tak samo wobec prawa związków homoseksualnych i heteroseksualnych, również nie widziałem w urzędach na ścianach tęczy, tylko krzyże i nie widziałem posady geje w instytucjach państwowych, za to czarnych nam nie brakuje na państwowych posadach kapelana.
Ilość gwałtów nie zależy od orientacji, tylko od ludzi i ich osobowości.
Że tak posłużę się cytatem z prozy Andrzeja Sapkowskiego:Inna książka oparta na prawdziwych wydarzeniach "Z Tango jest nas troje" mówi jasna, że przez sześć lat żyły sobie homoseksualne pingwiny w stałym związku i wysiadywały wspólnie podrzucone przez ich opiekuna pingwinie jajko, z którego w końcu wykluła się Tango i że orientacja nie ma znaczenia.
Homoseksualista może mówić o swojej chorobie [...].
Otóż zwierzęta (w tym Homo sapiens) spółkują ze sobą w celu spłodzenia potomstwa. Jak wsadzisz swojego członka w odbyt innego mężczyzny, to zajdzie on w ciążę?
znam doskonale wraz z promowaniem tego konkretnego zboczenia...
W tej chwili na skutek rożnych oficjalnych lub nie, edukacji seksualnych, ludzie zapomnieli czemu służy kopulacja. Otóż zwierzęta (w tym Homo sapiens) spółkują ze sobą w celu spłodzenia potomstwa. Jak wsadzisz swojego członka w odbyt innego mężczyzny, to zajdzie on w ciążę?
Ale Wikipedię redaguje lewactwo więc to pewnie same bzduryKopulacją (krycie, spółkowanie; ang. mating) nazywa się też sam akt połączenia dwóch osobników pod wpływem pobudzenia płciowego. Spółkowanie nie musi prowadzić do zapłodnienia, a jego celem może być samo szczytowanie. Kopulacja taka, wbrew utartym poglądom, jest zjawiskiem pospolitym nie tylko u ludzi, ale i u zwierząt wyższych, również tej samej płci. W tym znaczeniu właściwsze jest używanie określenia spółkowanie. Przykładem zwierząt, u których występuje nagminnie spółkowanie w celu podtrzymywania więzi społecznych i dla przyjemności, są szympansy bonobo.
Zwierzęta uprawiają seks gdy wyczują potrzebę gdy samica jest w stanie zajść w ciążę... tak jak jedzenie czy wypróżnianie, nie sądzę, żeby to miało związek z przyjemnością
Co do tematu to polecam bloga tego prawicowca. To jest prawdziwy libertarianin, a nie lewacki pedał.