Homoseksualiści i libertarianizm

D

Deleted member 427

Guest
Cytować trafne wypowiedzi

Akurat w tym filmiku co podlinkowałeś pierdolenia od rzeczy jest tyle samo co sensownych uwag.

Sympatyzuje z Ronem Paulem i wydaje się rozsądnym gościem.

Sympatyzuje? Zgadza się z RP w jednym, góra dwóch kwestiach. Czyli w tylu, co Hillary Clinton. Weź se obejrzyj jego wywiad z Pennem Jilletem, a zobaczysz, jak i z czym "sympatyzuje".

crack

Active Member
784
110
Akurat w tym filmiku co podlinkowałeś pierdolenia od rzeczy jest tyle samo co sensownych uwag.

Cytaty proszę bo ja doszukałem się jednego zdania.

Czytam sobie jego poglądy polityczne na wikipedii.

Maher eschews political labels, referring to himself as "practical". In the past, he has described himself as a libertarian and has also referred to himself "as a progressive, as a sane person". Maher favors a partial privatization of Social Security, ending corporate welfare and federal funding of non-profits, and legalization of gambling, prostitution, and marijuana. Maher is a member of the advisory boards for both the NORML and Marijuana Policy Project, organizations which support regulated legalization of marijuana. He describes himself as an environmentalist, and he has spoken in favor of the Kyoto treaty on global warming on his show Real Time. He often criticizes industry figures involved in environmental pollution.

Maher supports the death penalty.

Maher is a gun owner, and explained in his February 12, 2013 appearance on the late night TV talk show Conan that he owns guns for personal home protection. However, he does not identify himself as a "proud" gun owner, commenting that being a proud gun owner is akin to "saying I'm a 'proud remote control owner'". Maher has stated that statistics showing that gun owners are more likely to harm a member of their household are caused by irresponsible gun owners, and believes that tragedies such as school shootings will not lead to fundamental change in gun laws because both Democrats and Republicans favor guns.

Nieźle jak na lewaka.
Sympatyzuje? Zgadza się z RP w jednym, góra dwóch kwestiach. Czyli w tylu, co Hillary Clinton. Weź se obejrzyj jego wywiad z Pennem Jilletem, a zobaczysz, jak i z czym "sympatyzuje".

Sympatyzować to znaczy mieć do kogoś lub czegoś przyjazny lub przychylny stosunek. To słownikowa definicja. Poza tym z tego co zalinkowałem to zgadzają się w znacznie więcej niż w dwóch kwestiach.

Wywiad obejrzę.

któryś z tych dwóch? Pierwszy już obejrzałem i nie usłyszałem niczego szokującego. Oczywiście nie jest koszernym libertarianinem ale w wielu kwestiach ma całkiem zdrowe poglądy, w każdym razie chciałbym w Polsce takich zamordystów, którzy zapraszają oponentów politycznych i potrafią z nimi życzliwie rozmawiać bez prób ośmieszania. Tak czy siak, powtarzam, jego poglądy polityczne nie mają żadnego znaczenia w przypadku filmiku który podlinkowałem, odnoszę się do konkretnego filmiku a nie do całości poglądów.

Rebel

komunizm warstwowy
679
822
Skoro jest to przyjemne to czemu uprawiają seks tylko w okresie rui?

Bo samice nie są w stanie kopulować poza rują, podejrzewam też że nie są wtedy pociągające dla samców. Ale nie u wszystkich gatunków tak jest, np szympansy kopulują poza rują.

P

Paweł z Kuczyna

Guest
Pisałem, że nie będę się tu wypowiadać, ale to była tylko luźna deklaracja, a nawet jeśli coś więcej, to przysięgi złożone przez chrześcijanina poganom, nie są dla niego wiążące. Zresztą szlachcica wiąże tylko przysięga złożona innemu szlachcicowi.

crack - nawet tego nie obejrzę, bo widok tych pierdolonych, postępowych mord mi wystarcza. REAKCJA idzie więc lewactwo ma się ratować ucieczką, bo inaczej zostanie stratowane. Gdyby to ode mnie zależało to nie byłoby żadnej inwazji na Irak, okupacji Afganistanu itp. Gdyby to ode mnie zależało, to JE Saddam Husajn nie zostałby powieszony, a pan Osama Bin Laden nie zostałby odstrzelony jak dziki pies. Nie! Gdyby to ode mnie zależało w Afganistanie i Iraku nie pozostałoby ani jedno miasto, co ja piszę... nawet jeden budynek! Człowiek to tam by może przetrwał w dziczy albo w jaskiniach górskich, ale i tam broń biologiczna i promieniowanie nuklearne by go dopadły. Mało tego, nikt by się nie opierdalał z Arabusami-terrorystami ani nie wywoził ich na Mazury czy do innej Arabii Saudyjskiej, tylko zeznania by z nich wyciągano przed kamerami z transmisją na żywo w TV. A pan Osama? My (nie wy lewacy) - łacinnicy, mamy bogate tradycje postępowania z zamachowcami - Ravaillac, Piekarski (tego szkoda, bo szlachcic), z pewnością źle, że pozwolono go od tak "odjebać". Tak, tak - szafot, sprawny mistrz miejski, tysiące kamer(nowoczesność)... Jeden zabity w zamachu Europejczyk - jedno zniszczone arabskie miasto.

Dlaczego? Pytanie lewackie, typowe dla robactwa. Nadczłowiek spytałby: jaki ja mam w tym interes? A więc wyjaśniam Szanownemu Państwu, i wam drodzy Żydzi, że muzułmanie wypowiedzieli wojnę chrześcijaństwu, Białym Ludziom, cywilizacji łacińskiej, a więc już wiadomo co ich powinno spotkać i co jest w naszym interesie. Oczywiście, że nie piszę o nas jako o cracku, ani o "libertarianinie"-zwolenniku walki z tzw. "mową nienawiści", ani reszcie tęczowego towarzystwa, bo na pewno więcej tu takich, a może wszyscy, hę?

To jest wypowiedź prawdziwego chrześcijanina, który pierdoli nadstawianie drugiego policzka, za to tylko czeka na Świętą Krzyżową Wojnę. Kościół, księża to postępowcy, łagodni, spokojni, strachliwi, ja czekam na powrót tego Kościoła, który wiedział jak postępować z Żydami, muzułmanami i ateistami.

Ateizm to zdrada rasy, cywilizacji, kultury, narodu, które są chrześcijańskie. Tak jak pisałem, nic tu nie jest kwestią wiary, tylko wierności - sobie samemu, jako człekowi białemu i Europejczykowi.

P.S.
Wszelki liberalizm jest prawicowy, tutaj pan Grzegorz to doskonale wyjaśnia: http://gps65.salon24.pl/440101,czy-lewica-moze-byc-liberalna

P

Paweł z Kuczyna

Guest
A może od razu zajebcie? Pokażcie jacy z was wolnościowcy, jak szanujecie wolność słowa. Już trochę na ten temat wiem od kiedy ford napisał, że za propagowanie niewygodnych dla niego ideologii powinno się stosować przemoc.

Aterlupus

Well-Known Member
474
971
przysięgi złożone przez chrześcijanina poganom, nie są dla niego wiążące. Zresztą szlachcica wiąże tylko przysięga złożona innemu szlachcicowi.
Ale rozumiesz że zgodnie z libertariańskimi zasadami ten poganin/nie szlachcic może cie odjebać za złamaną umowę ;)?

"libertarianinie"-zwolenniku walki z tzw. "mową nienawiści"
Ateizm to zdrada rasy, cywilizacji, kultury, narodu, które są chrześcijańskie.
wierności - sobie samemu, jako człekowi białemu i Europejczykowi.
Wszelki liberalizm jest prawicowy

Skomentuje całość pastelowym konikiem:

pinkie_pie_laughing_by_iks83-d4cwcb8.gif

Chętnie zobaczyłbym twoją dyskusje z Krzysiem, szczególnie jeżeli chodzi o aspekt chrześcijański.

Co do wolności słowa, jak głosi regulamin:
Jesteśmy zdeklarowanymi zwolennikami wolności wypowiedzi. Nie oznacza to, że jest naszym obowiązkiem zapewnić każdemu możliwość wypowiedzi na naszym prywatnym terenie. Jeśli powiesz coś, co nam się nie spodoba, możemy pozbawić cię możliwości głoszenia tego na tym forum, ale bez żadnych przeszkód z naszej możesz strony robić gdziekolwiek indziej - twoja wolność wypowiedzi nie będzie przez nas ograniczana.

Nie jesteśmy na ziemi niczyjej i jeżeli Tosia postanowi że, no cóż, twoje wypowiedzi mijają się ze zdrowym rozsądkiem w stopniu wystarczającym to zrobi to co uważa za słuszne. Tyle.

Hitch

3 220
4 880
I oby to zrobił jak najprędzej, bo nie wiem jakim cudem ultra-katolski-naziol-sarmata uznał, że libertarianie będą podzielać jego chore wizje eksterminacji innych nacji.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Czuje się lewakiem ;( poganinem i zdrajcą białej rady :( czemu mnie nie zbanujecie za niebycie prawicowcem?

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
Dokładnie. Jak ruda to fałszywa.
  • fałszywa poganka (czyli wtyka Kościoła katolickiego - w dodatku się chajta)
  • fałszywa zdrajczyni białej rasy (czyli rasistka, wybrała se konserwę na męża, a nie Murzyna, jak na true zdrajczynię białej rasy przystało)
Jesteś prawdziwie, aczkolwiek krypto-prawicowa. Tosiabunio Cię przejrzał. I co teras, młoda damo? Naślesz na nas swoich kolegów narodowców? Hę?

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 803
Argumenty powinny być głównie sensowne, chociaż nic nie powinno stać na przeszkodzie, aby były także seksowne.

Nene

Koteu
1 094
1 690
Mała freidowska pomyłka... oczywiście, że nie mają sensu, bo jak już napisałam ruda nie jestem

Nene

Koteu
1 094
1 690
Wolę czerwone farbowane niż rude naturalne z całym dobytkiem typu problemy z cerą, piegi, rude brwi :p

D

Deleted member 4151

Guest
Ateizm to zdrada rasy, cywilizacji, kultury, narodu, które są chrześcijańskie. Tak jak pisałem, nic tu nie jest kwestią wiary, tylko wierności - sobie samemu, jako człekowi białemu i Europejczykowi.
Kelner co robi narodowiec na w mojej zupie?
Nene lepiej zmień tą Czerwonowłosą wiedźmę bo cię znajdzie i spali na stosie ku chwale narodu i jedynej słusznej religii propagującej miłość praworządność i bicie homosiów już na 6 kontynentach (albo 7 jeśli dotarli już na Antarktydę) :p

Do góry Bottom