Homoseksualiści i libertarianizm

crack

Active Member
784
110
Wolę czerwone farbowane niż rude naturalne z całym dobytkiem typu problemy z cerą, piegi, rude brwi :p

Nie wszyscy rudzi mają piegi ;) Natomiast znałem jednego rudego z czarnymi brwiami... tzn. był rudy ale z wiekiem włosy zaczęły mu się zmieniać i teraz jest ciemnym blondynem., ale brwi zawsze miał czarne.

Nene

Koteu
1 094
1 691
Też mam ciemne mimo, że jestem blondynką, ale jednak rudzi mają większą szansę na rude brwi i rzęsy.

A wiedźmy nie zmienię, najwyżej narodowca w żabę zamienię, niech szuka swojej księżniczki z ONR

crack

Active Member
784
110
Nene, owszem, chociaż z drugiej strony niektórym się to podoba.

Paweł z Kuczyna napisał:
To jest wypowiedź prawdziwego chrześcijanina, który pierdoli nadstawianie drugiego policzka, za to tylko czeka na Świętą Krzyżową Wojnę. Kościół, księża to postępowcy, łagodni, spokojni, strachliwi, ja czekam na powrót tego Kościoła, który wiedział jak postępować z Żydami, muzułmanami i ateistami.

To Jezus, twórca chrześcijaństwa to był pseudo chrześcijanin według Pawła z Kuczyna.

Paweł z Kuczyna napisał:
Ateizm to zdrada rasy, cywilizacji, kultury, narodu, które są chrześcijańskie. Tak jak pisałem, nic tu nie jest kwestią wiary, tylko wierności - sobie samemu, jako człekowi białemu i Europejczykowi.

Chrześcijaństwo to żydowski wynalazek nieświadomy głupcze. Więc jak już patrzeć tymi kategoriami to zdrajcą rasy, cywilizacji i kultury rodzimowierczej jesteś ty. Twoja pra pra pra ...babka wyznawała rodzimowierstwo, którego się wypierasz zdrajco.

Paweł z Kuczyna napisał:
P.S.
Wszelki liberalizm jest prawicowy, tutaj pan Grzegorz to doskonale wyjaśnia: http://gps65.salon24.pl/440101,czy-lewica-moze-byc-liberalna
http://gps65.salon24.pl/440101,czy-lewica-moze-byc-liberalna

Bzdury.

Wybór między prawicą, a lewicą, to wybór między państwem liberalnym, a zatem wolnorynkowym, czyli prawicowym, albo antyliberalnym, a zatem zamordystycznym, czyli lewicowym. Państwo liberalne to takie, które stosuje przemoc tylko w sytuacji, która jest moralnie uzasadniona, czyli takiej, w której indywidualny człowiek mógłby zastosować przemoc i byłoby to moralnie dopuszczalne. A państwa nieliberalne stosują przemoc w imię sprawiedliwości społecznej, czyli nowej moralności - i to jest właśnie podejście lewicowe.

Bullshit. Państwo liberalne w klasycznym słowa znaczeniu jest nie tylko wolnorynkowe, ale również liberalne obyczajowo. Państwo prawicowe to państwo wolnorynkowe i konserwatywne obyczajowo.

Moim zdaniem nie może. Lewica zaprzeczając moralności chrześcijańskiej nie może być liberalna. Liberalizm wypływa z moralności, postawa liberalna wynika wprost z chrześcijańskiego przykazania miłości, a więc kontestowanie moralności musi być antyliberalne, a kontestowanie liberalizmu amoralne.

Ten człowiek twierdzi że jesteś antyliberalny i amoralny. Tutaj ma rację.

Wszelkie ruchy lewicowe nie są w żadnej kwestii liberalne. Wszelka odmiana lewicy wyznaje kult przemocy,

No patrzcie, to tak jak Paweł z Kuczyna.

Idealnym przykładem takiej prawicowej, a zatem liberalnej, wspólnoty jest Kościół katolicki – jest to wspólnota w pełni dobrowolna - w każdym momencie można do niej przystąpić i z niej wystąpić.

Gówno prawda. Trzeba mieć dwóch świadków. Jak jestem mizantropem to nie mogę.

Do góry Bottom