gelerth
Atlas Zbuntowany
- 107
- 278
Uważajcie co piszecie w grach online
http://dailycaller.com/2013/06/27/t...t-joke-during-video-game-is-jailed-for-months
http://dailycaller.com/2013/06/27/t...t-joke-during-video-game-is-jailed-for-months
Chyba inspirowane teoriami spiskowymi na temat Ludzi Wenszy .Jaszczuroludzie - umiarkowani, racjonalni liberałowie
Raczej nikt nie będzie zainteresowany stworzeniem gry, w której swoje terytorium można przekształcić w akap.Oczywiście należy zważyć na to, że gra upraszcza pewne sprawy, więc jednak nie da się raczej doprowadzić do anarcho-kapitalizmu (biorąc pod uwagę, że samemu się jest cesarzem).
Co ciekawe, w grze da się coś nawet podobnego zrobić. Gdy uzyska się poparcie któregoś z przywódców na 85% to otwierają się specjalne misje. W przypadku nieumarłych można by np. zabronić wszelkich innych religii czy nawet wprowadzić niewolnictwo. Z kolei w przypadku jaszczurów proszą cię o transformację imperium w republikę i zrobienie referendum a koniec końców o abdykację.Raczej nikt nie będzie zainteresowany stworzeniem gry, w której swoje terytorium można przekształcić w akap.
Czy na pewno chcesz zmienić ustrój gospodarczy swojego kraju na anarchokapitalizm? (UWAGA: pociągnie to za sobą zmianę ustroju społecznego na anarchia i ustroju politycznego na brak) TAK/NIE
>tak
Zmiany przeprowadzone pomyślnie. Od tej pory twój tytuł to zwykły śmiertelnik (twój poprzedni tytuł to: Najwyższy i Najwspanialszy Jedynowładca Samowładca Nieśmiertelny Bóg Imperator Świętego Arcycesarstwa Narodu Polskiego)
Co chcesz teraz zrobić?
>wypowiedz wojnę
Komu chcesz wypowiedzieć wojnę? (wpisz "lista" aby uzyskać listę dostępnych oponentów)
>francja
Nie można wypowiedzieć wojny: Wielkie Cesarstwo Francji. Brak zdolności politycznej.
>uk
Nie można wypowiedzieć wojny: Święte Królestwo Brytyjskie. Brak zdolności politycznej.
>lista
Lista suwerennych organizmów politycznych z którymi możesz prowadzić potencjalną wojnę:
-Sąsiad 542 (władca: Jan Kowalski)
-Sąsiad 223 (władca: Karol Nowak)
-Sąsiad 9431 (władca: Mirosław Sroka)
-Sąsiad 4321 (władca: Mariusz Sikora)
Komu wypowiedzieć wojnę?
>nvm
Co chcesz teraz zrobić?
>exit
Dziękujemy za grę w Podbij lub Zgiń 8. Do zobaczenia!
Ja grałem, przeszedłem, bardzo mi się podobała od początku do końca.Założę się, że przynajmniej połowa w tym wątku lubi serię XCOM/UFO. Graliście w ostatnią część? Bo ja grałem. Największe rozczarowanie roku, ale jednocześnie jedna z najprzyjemniejszych gier roku.