Prozac
Active Member
- 100
- 235
Mam to samo. Oraz Origins trzymam na dysku konsoli (Egipt to mój konik, poza tym gra to jest cringe)Jeżeli chodzi po prostu o ładną grafikę, a nie o jakość samej rozgrywki, to Assassin's Creed: Odyssey jest bardzo ładna, dużo detali i jak ktoś lubi klimat śródziemnomorski, to będzie zachwycony widokami, ja na pewno byłem. W dodatku jest tam tryb zwiedzania miejsc historycznych, który jest naprawdę ciekawy. Trzymam grę na kompie tylko po to, by sobie czasami połazić po lokacjach i poczytać o interesujących rzeczach z historii starożytnej Grecji.
Ja osobiście nie widzę większych różnic. Z "przewagą" looter shooterowania dla Ubigniota.Ale jakość rozgrywki też jest na wysokim poziomie, może i fabularnie mogło być lepiej ale za to mechanika gry jest jedna z lepszych, mnie dużo przyjemniej się grało w Odyssey niż w Wiedźmina czy Skyrim. Przeszedłem całe a do tego zdobyłem wszystkie trofea na PS4.
Fabuły Assasynów to niestety najsłabszy ich element moim zdaniem. Lubie zbierać znaczniki, ale żeby było pozór sensu w postaci czegoś ciekawego na miejscu. Zawsze mogę wrócić do Fallouta 3...