rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
Lata 1996-2000 to był chyba najlepszy okres dla gier komputerowych. Może dlatego, że wtedy chciało mi się grać.
To przecież w okresie 1996-2004 powstały takie perełki jak Baldur's Gate, Neverwinters Nights, Starcraft czy Warcraft 3.
Podoba mi się to zestawienie - w żadną z nich nie grałem
Tosia, bo Ty przecież już w latach '90 byłeś starym pierdasem a nie gówniarzem poświęcającym swój czas na jakiś komputerowy eskapizm. Nawet jeśli weźmiemy poprawkę na pracę w growej branży, jako dorosły facet zapewne nie miałeś czasu, aby w każdej wolnej chwili w coś ciąć.Podoba mi się to zestawienie - w żadną z nich nie grałem
Richard Burns Rally to jest GRA. 14 lat już od wydania, a wciąż wszyscy w nią tną, bo nie ma niczego lepszego.
Taki secik chciałbym mieć w domu:
A tutaj Kubica uprawia jednoręką bandyterkę:
@tosiabunio ale w Fallouta mam nadzieję grałeś? Bo bez tego nie da się być teoretykiem akapu.
To źle wróży na przyszłośćPoddałem się na pierwszym starciu ze szczurem-mutantem.
Dlaczego? Tam nie ma aż tak dużych sił. Mógłbyś postawić to nawet na parkiecie. Tamten symulator jest nawet nieprzytwierdzony, widać jak się przemieszcza po kolizji. Można przytwierdzić na stałe lub dorobić opuszczane kółka i jakiś prosty system szybkiego montażu do posadzki, albo montować do ściany, przy pomocy pasów z napinaczem.Coś pięknego, ale w domu tego raczej nie zamontujesz.
Dlaczego? Tam nie ma aż tak dużych sił. Mógłbyś postawić to nawet na parkiecie. Tamten symulator jest nawet nieprzytwierdzony, widać jak się przemieszcza po kolizji. Można przytwierdzić na stałe lub dorobić opuszczane kółka i jakiś prosty system szybkiego montażu do posadzki, albo montować do ściany, przy pomocy pasów z napinaczem.
Obrażasz mnie posądzeniem, że posiadam przeciętne mieszkanie i fundusze, ale nie za to otrzymasz ignora. Otrzymasz go za reprezentowany poziom intelektualny. Wcześniej istniały co do niego wątpliwości, bo wygladałeś na trolla.Miałem na myśli przeciętne polskie mieszkanie i przeciętne polskie fundusze. :-(
Już jest. Krótki opis:
Ciekawie zapowiadający się tytuł od twórców This War of Mine.
Trailer i wybory, które w nim są pokazane sugeruje, że rozgrywka dzieje się w akapie.