- Moderator
- 8 902
- 25 793
Zaczyna się od Dnia Sznura, więc może to jakaś produkcja ku pokrzepieniu libowych serc...
Yoł
Szukam ludzi do stworzenia teamu oldboyów w CSa Patrząc po średniej forum mamy szansę na najstarszą drużynę w historii
Startujemy od zera, czyli ranga nie jest ważna (sam miałem Silver 3, więc jestem początkujący). Znajmość CSa nie jest też najważniejsza, ALE umiejętności średnio-zaawansowane w gry FPS bardzo mile widziane (w skrócie jeśli przeszedłeś np. Wolfenstein: The New Order na Uberze lub podobną grę to powinno być ok).
Dostępność minimalna to jakieś 2x w tygodniu w godzinach po 16 tak żeby rozegrać co najmniej 2 mecze turniejowe (ale to kwestia do negocjacji).
Toksyczność, darcie ryja i wkurwianie się na członków teamu - absolutnie niewskazana. Jesli puszczają Ci zawory jak dostajesz wpierdol to raczej sobie daruj.
Oczywiście wiek nie jest przeszkodą i jeśli spełniasz oczekiwania to możesz się zgłosić. Preferowałbym jednak osoby co najmniej powyżej 20 roku życia.
Daje to ogłoszenie bo granie z randomami jest na dłuższą metę wkurwiające.
I to chyba tyle. Zgłoszenia możecie wpisać tutaj, albo do mnie na priv.
Pozdro!
Fajnie!Ja z chęcią się zgłaszam, tylko mam pytanie.
Czy można byłoby ustalić godz tak na 17 ? bo o 16 to przeważnie kończę pracować.
Mam Overwatcha, ale mi jakoś nie wszedł za bardzo. Za dużo non stop nakurwianki. Ale who knows.. może się przekonam...Ja pykam teraz dużo w Overwatcha. Są jacyś chętni na pykanie rankedów? z reguły mam czas wieczorem.
A może jednak byś spróbował z nami CSa? Cena jego jest śmieszna, więc jak coś nie stracisz dużo.To jest jednak gra mocno taktyczna i typowo fps-owe umiejętności nie są takie ważne. Dobrym zgraniem drużyny można wygrać całą walkę
Słyszałem pozytywy na temat tej gry. Podobno to pierwsza produkcja, która pobiła na steamie właśnie CS GO pod względem ilości graczy.Tylko PUBG!
Słyszałem pozytywy na temat tej gry. Podobno to pierwsza produkcja, która pobiła na steamie właśnie CS GO pod względem ilości graczy.
Rzeczywiście jest taka dobra? Ma jakiś system rankingowy?
PUBG to dobra gierka, ale obecnie jest bita przez darmowy tryb Battle Royale w Fortnite.
nigga please...Od premiery Uncharted 4 minęło półtorej roku i konkurencja nieśmiało (ale też bezskutecznie) próbuje podnosić łeb w kwestii najlepiej wyglądających gier ever.