- Admin
- 4 881
- 12 264
Dziwni ludzie, najwyraźniej są przekonani, że Ruscy tylko czają się by tutaj wjechać i ... właściwie nie wiem co, mają sentyment do Afganistanu więc chcą zacząć ponownie taką zabawę?
Katolickie przypały walczą z pedofilią.
Robert Tekieli - Stop promocji pedofilii
"Trwają protesty przeciwko konkursowi na Małą Miss Lata. Protestujący mieszkańcy podgdyńskiej gminy Kosakowo uważają, że odbywa się on kosztem dzieci.
W konkursie mogą uczestniczyć dzieci od 3. do 10. roku życia. – Takie konkursy są szkodliwe dla psychiki dziecka, są też zagrożeniem ze względu na pedofilię – uważa Henryk Palczewski ze Stowarzyszenia Mieszkańców Gminy Kosakowo."
Ja w takich konkursach pedofilii nie widzę, ale jak komuś w młodości, w zakrystii, wikary grzechy grzechomierzem mierzył, to wszystko mu się potem z jednym kojarzy...
Byłem opętany, bo przewidywałem wyniki walk bokserskich.
Jak komuś kutas staje na widok 3latki to i widzi w tym pedofilię.Choć dla mnie takie konkursy to też trochę dziwactwo, to nie przesadzajmy. Poza tym jak pedofilię można promować ?
Dodajmy osoba, która reklamowała pewną margarynę jako niezbędną do prawidłowego rozwoju dziecka. Ekspert po cholerze.Konkurs skrytykowała m.in. Dorota Zawadzka, popularna superniania, psycholog rozwojowy.
Dodajmy osoba, która reklamowała pewną margarynę jako niezbędną do prawidłowego rozwoju dziecka. Ekspert po cholerze.
Ten Tekieli to straszny przypał.
Strasznie obniżyli katole poziom dot. okultyzmu. Już nie mówienie językami, krwawe oczy, lewitowanie, tylko przewidywanie wyników walk i kaczka pływająca po wodzie?Posłuchaj drugiej części, jak kaczce kazał do wody wejść
"Trwają protesty przeciwko konkursowi na Małą Miss Lata. Protestujący mieszkańcy podgdyńskiej gminy Kosakowo uważają, że odbywa się on kosztem dzieci.
W konkursie mogą uczestniczyć dzieci od 3. do 10. roku życia. – Takie konkursy są szkodliwe dla psychiki dziecka, są też zagrożeniem ze względu na pedofilię – uważa Henryk Palczewski ze Stowarzyszenia Mieszkańców Gminy Kosakowo."
Tu o to chodzi. Takie konkursy nie są głównie dla dzieci, a są przede wszystkim dla ich matek, by te mogły zabłysnąć swymi pociechami."Musi mieć pan brzydkie dzieci"
http://natemat.pl/112439,2-lata-wie...na-kodeks-karny-obroncow-zycia-trafi-do-sejmuRodzic, który da swojemu dziecku (do lat 15.) prezerwatywę lub tabletkę antykoncepcyjną, w najlepszym wypadku dostanie grzywnę, w najgorszym – pójdzie do więzienia. Tak zakłada przygotowany przez Fundację PRO - Prawo do Życia projekt ustawy, pod którym podpisało się 250 tys. osób, a który wkrótce trafi pod obrady Sejmu. – Jeśli rodzic narkoman poda dziecku narkotyki, to przecież też jest przestępstwo. Deprawacja seksualna to nawet większa zbrodnia – twierdzi poseł Jacek Żalek.