GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
tak jak sie domyślałem, nś ma skrzywienie psychiczne wobec kobiet, a ronbill prowadzi krucjate przeciwko goreanką...
Bzdura! Nie masz, dlatego piszesz. Gdybyś miał, ignorowałbyś.I mam głęboko w dupie to co ty , twoje koleżaneczki i inni macie do powiedzenia na mój temat
myśle i nawet gadom co widze i o tym myśle...Zacznij wreszcie myśleć człowieku
Spoko błazna już mamy - ale pozycja starszej pani z pomarszczoną dupą nadal otwarta - piszesz się na to?Witam, trafilam jak wspomniala zoya z jej rekomendacji.. Forum ciekawe.. Nawet i ten agresywny krzykacz jest akceptowalny, poniewaz na kazdym dworze jest stanowisko blazna -i tu musial ktos je objac..
Spoko błazna już mamy - ale pozycja starszej pani z pomarszczoną dupą nadal otwarta - piszesz się na to?
Nowy artykuł naukowy sugeruje, że siły ewolucyjne mają wpływ na zwiększoną aktywność seksualną kobiet, choć w sposób nie zawsze przewidywalny. Z artykułu opublikowanego w Personality and Individual Differences autorstwa psychologa Davida Bussa (University of Texas) i jego studentów wynika, że kobiety w czwartej i piątej dekadzie swojego życia mają znacznie większe potrzeby seksualne niż młodsze panie. Kobiety w wieku 27 - 45 lat nie tylko częściej fantazjują (a ich fantazje erotyczne cechuje duża intensywność), ale także częściej uprawiają seks. Ponadto są bardziej skłonne do uprawiania przygodnego seksu, także do przygód na jedną noc niż np. studentki.
Jak byłem w szkole średniej i piłem z kolesiami co byli koło trzydziestki a potem najebani pierdolili mi swoje prawdy życiowe to wydawali mi się strasznie starymi pierdzielami, a potem koło trzydziestki jak piłem z młodszymi to starałem sie nie pierdzielic jak stary pierdziel swoich prawd życiowych, chociaż chyba nie zawsze wychodziloJak byłem w podstawówce to 30-tki też mi się strasznie stare wydawały. Pedo pewnie nigdy z tego nie wyrastają.
Na razie nie ..Czyli polecasz staruszkę workingclass?
Villemo masz już jakiegoś pancia już czy nie?
No to mogę już wygrawerować ci adresówkę na obroże (w razie gdybyś się zgubiła) aby jakiś uczynny obywatel podrzucił cię pod dom właściciela?Na razie nie ..
Wszystko w swoim czasie.
ronbil i nowak to pewnie myśleli że se poruchają jakieś siksy, ale nie wyszło i teroz śledzą net i pojawiają sie wszędzie by hejtować goreanki gdzie popadnie...
jakie forum masz na myśli? bo na tym jesteś od wczoraj... masz numer 5260, goreanki mają niższe numery więc pojawiły sie wcześniej...No zarejestrowałem się prawie dwa lata temu na forum, bo przewidziałem, że kiedyś zarejestrują się tu siksy które trzeba "wyruchać"