Filozofia Gorean

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Pan chyba niedowartosciowany mocno jest.. Kobiety atakuje-jakby bal sie konfrontacji z prawdziwym mezczyzna..smutne..
No też bym szukał powodu w niedowartościowaniu nadawcy (mały członek, wzrost, wklęsła klata i takie tam) przecież na pewno to nie ma nic z tym wspólnego, że piszecie bzdury i powoli zaczyna wam odbijać z racji marszczącej się z wiekiem dupy.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
dziewczyny nie przejmujcie sie pierdoleniem antoniego rzodkiewki, alias nowego świra...
to debil co nienawidzi kobiet bo pewnie nie ruchał nigdy abo jest pedałem abo chuj wie co z nim nie tak...

Villemo

New Member
10
7
Witam o poranku..
Dziekuje za wstawiennictwo :)
Kazdy mezczyzna posiada w sobie niepowtarzalny urok dzialajacy na okreslona grupe kobiet..
Agresja slowna wobec oponenta swiadczy o braku logicznych argumentow i jest wyrazem slabosci..
Potraktujcie mnie jako kogos, kto moze Wam pokazac odrobine inny sposob postrzegania swiata..
Wartosc czlowieka to nie kwestia wieku, wygladu, stamu majatkowego, wyznania-to wszystko co swa postawa reprezentuje bez wzgledu na wyznawane przekonania.
Be well
Z wyrazami szacunku Villemo

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Kazdy mezczyzna posiada w sobie niepowtarzalny urok dzialajacy na okreslona grupe kobiet.
Ja mam konsolę, książki Misesa i sztruksy. Potrafię sobie zrobić kanapkę i herbatę.

A tak w ogóle, to witaj! Dlaczego zawitałaś akurat na to forum? Pytanie zupełnie szczere i bez ironii.

Antoni_Rzodkiewka

Well-Known Member
266
514
Ja mam konsolę, książki Misesa i sztruksy. Potrafię sobie zrobić kanapkę i herbatę.

A tak w ogóle, to witaj! Dlaczego zawitałaś akurat na to forum? Pytanie zupełnie szczere i bez ironii.

Chce zatruć ostatni bastion logiki i cywilizacji łacińskiej swoimi prymitywnymi wizjami społeczeństwa bez przemysłu.
Typowy Kobiecy komuch co pluje na osiągnięcia umysłu białych mężczyzn i snuje jakieś wizje "cudownego" świata bez przemysłu i jego produktów takich jak: Komputer, pralka, mikrofala (mogę tak wymieniać do rana)- a korzysta z nich codziennie i dzięki nim oszczędza czas i energię (bo to dzięki pralce ma czas na pierdolenie kacapołów na internecie zamiast nakurwiania 5 km do najbliższej rzeki, aby przeprać sobie gacie)

Typowa kobieca hipokryzja i spierdolenie umysłowe, którym gardzę.

Kobiecy umysł jest niczym obsrany gównem chlew - nie chce nawet się zagłębiać w ten temat dalej.

C

Cngelx

Guest
Chce zatruć ostatni bastion logiki i cywilizacji łacińskiej swoimi prymitywnymi wizjami społeczeństwa bez przemysłu.
Typowy Kobiecy komuch co pluje na osiągnięcia umysłu białych mężczyzn i snuje jakieś wizje "cudownego" świata bez przemysłu i jego produktów takich jak: Komputer, pralka, mikrofala (mogę tak wymieniać do rana)- a korzysta z nich codziennie i dzięki nim oszczędza czas i energię (bo to dzięki pralce ma czas na pierdolenie kacapołów na internecie zamiast nakurwiania 5 km do najbliższej rzeki, aby przeprać sobie gacie)

Typowa kobieca hipokryzja i spierdolenie umysłowe, którym gardzę.

Kobiecy umysł jest niczym obsrany gównem chlew - nie chce nawet się zagłębiać w ten temat dalej.

O co tyle bólu dupy? Weź się rozluźnij.

Caleb

The Chosen
511
271
Czy tylko libertarianie są tak głupi, żeby ciągnąć wątek gor przez 13 stron? Na forum młodzieży socjalistycznej temat nie chwycił? Życie w rytmie jakiejś harmonii, systemy społeczne, patriarchaty, planety. Z libertarianizmem ma to tyle wspólnego, że w akapie znajdzie się miejsce i dla goreańskiej osady położonej
Wystarczy spojrzeć na świat, który leży tysiąc stopni na północ od EGOIZMU, tysiąc stopni na wschód od ORTODOKSJI i tysiąc stopni na zachód od IDEOLOGICZNYCH ZGODNOŚCI...
jak widać daleko od mojej. Libnet to nie telefon zaufania, czy błekitna linia.

zoya

Member
47
29
Czy tylko libertarianie są tak głupi, żeby ciągnąć wątek gor przez 13 stron? Na forum młodzieży socjalistycznej temat nie chwycił?

Wątek Gor został założony już jakiś czas temu i jeśli tak bardzo koliduje on z tematyka forum, to należało go uciąć w początkowej fazie.
Ja, osobiście, jeśli nie chcę dyskutować na jakiś temat to nie zabieram głosu.
Akurat Wasze forum trzyma pewien poziom - to moje zdanie oczywiście. Pomimo radykalnych opinii, a nawet ostrych sformułowań to wciąż jest dyskusja, a nie nagonka. Ale proszę uwierzyć, jeśli decyzją libertarian, wątek przestanie istnieć, nie zamierzam naciskać na jego wznowienie.

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Wątek Gor został założony już jakiś czas temu i jeśli tak bardzo koliduje on z tematyka forum, to należało go uciąć w początkowej fazie.
Ja, osobiście, jeśli nie chcę dyskutować na jakiś temat to nie zabieram głosu.
Akurat Wasze forum trzyma pewien poziom - to moje zdanie oczywiście. Pomimo radykalnych opinii, a nawet ostrych sformułowań to wciąż jest dyskusja, a nie nagonka. Ale proszę uwierzyć, jeśli decyzją libertarian, wątek przestanie istnieć, nie zamierzam naciskać na jego wznowienie.
Ale przecież nikt nie narzeka. Po prostu ciekawość mnie zżera, jak tu trafiłyście. Widzę, że nie będzie mi dane się dowiedzieć. :(

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Libnet to nie telefon zaufania, czy błekitna linia.
Nie? :(

- Halo, libnet? Dzwonię do was, bo mam problem. Moja władza mnie coraz bardziej dociska, a ostatnio ozusowała umowy. Ale ona tak naprawdę w ten sposób chce mi powiedzieć, jak bardzo mnie kocha. Na dowód swej miłości czasem przynosi mi drogie prezenty takie jak socjal, więc w sumie nieważne, że zdarza się jej pytać o dokumenty albo nasyłać straż miejską wykręcającą mi ręce. Przecież w każdym związku są jakieś trudniejsze chwile... No ale co ja mam teraz zrobić? A co zrobię jak mnie zostawi?

zoya

Member
47
29
Ale przecież nikt nie narzeka. Po prostu ciekawość mnie zżera, jak tu trafiłyście. Widzę, że nie będzie mi dane się dowiedzieć. :(

Panie Pampalini, ja nie zamierzam odpowiadać za Lady Villemo. Chociaż wiem jak tu trafiła :) ja jej powiedziałam o tym forum.
a mi Lady Svelge. Ponieważ znamy się i nawet lubimy :p

R

Ronbill

Guest
Rondil to nawiedzony łowca sekt z poczuciem misji/zemsty.Kiedyś odrzucony
Prowadzi krucjaty wszedzie gdzie jest mowa o Gor,Był na Lara,rozwalił forum na Lilan,udziela się wszędzie gdzie ktos wkleił cokolwiek o Gor. Podróżnymi nickami,równoczesnie pod kilkoma,Należy mu wspołczuc,ale na rozmowy szkoda czasu

Posłuchaj no ty nawiedzona goreanko :)
Jesli piszesz do mnie to naucz sie pisac poprawnie mój nick .
Czytałem to beznadziejne forum Lara ,nigdy tam żadnego konta nie zakładałem a jakieś wirtualne domy Lilandy to znam tylko z Twojej wątpliwej tFórczości na tym forum :)Może Zaśmieciłaś całą przestrzeń wirtualną swoimi wypocinami :)Faktem jest ,że wspólnie z kolegami mieliśmy powód do śmiechu czytając te bzdury na Lara:)
Ale kto chce niech czyta ,mnie to wisi po prostu:)
I mam głęboko w dupie to co ty , twoje koleżaneczki i inni macie do powiedzenia na mój temat:)

.
Wartosc czlowieka to nie kwestia wieku, wygladu, stamu majatkowego, wyznania-to wszystko co swa postawa reprezentuje bez wzgledu na

Co ty powiesz?Nikt tu nie wie co jest wartością?
Ha ha ha
Skoro nie wygląd to w jakim celu walnęłaś tu swoją? fotę?Ktoś kto na niej jest wyglada mi na lat 50 a poza tym widać z niej ,że to całe Gor urodzie nie sprzyja.Daleko oj bardzo da;eko wam do pięknych MŁODYCH dziewczyn:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry Bottom