GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
moja wina że ino o jakichś bzdurach piszecie? gdzie mam spamować?
moja wina że ino o jakichś bzdurach piszecie? gdzie mam spamować?
Nie wiem czy znana jest wam teoria Dimitrego Khalezova, która zakłada, że użyto ładunków nuklearnych:
Ostatecznie nie wytrzymuję i dorzucam swoje zdanie na temat 9/11
Otóż, moim nieskromnym zdaniem, urządzenie teatrzyku (a do tego sprowadzają się wszystkie rozwiązania alternatywne do oficjalnego) o takiej skali przez jakąkolwiek organizację biurokratyczną - np. rząd USA - jest wykluczone. Całkowicie. Tym bardziej w kraju zachodniej demokracji.
Zaangażowanych w tę szopkę - gdyby była szopką - musiałoby być tysiące ludzi, z czego ogromna większość zażądałaby papierowej podkładki. A utrzymanie tajemnicy jest i tak niemożliwe..
Jedyne na co stać organizację biurokratyczną - jak np. rząd USA - jest sypanie piaskiem po oczach już po fakcie, by odwrócić uwagę od swoich błędów. Coś takiego biurokracja ma w DNA.
dla mnie są to bzdury bo nie wpływaja na moje życie... są bez znaczenia... co za różnica czy alkaida czy inside job?
czy tupolew sie sam rozjebał czy zestrzelili go rakietą...
zus us uks abonament rtv, pozwolenia koncesje, akcyzy dowody osobiste itp wszystko bez zmian...
Tak, znana, i jest idiotyczna. Dlatego właśnie ludzie od "teorii spiskowych" uchodzą za oszołomów - bo z szumu informacyjnego nie potrafią wydobyć rzetelnych i wiarygodnych danych. Powtarzam: trzymać się dokumentu Mazzucco.
Ja bardzo przepraszam, ale to zwyczajnie obraża mają inteligencję.
Nie myl inteligencji z czymś innym. chcesz powiedzieć, że zrobili to w sposób który takiemu intelektowi jak Twój powie bezsprzecznie że to ściema, natomiast całej masie motłochu będącej poniżej twojego poziomu bedą wmawaiać jakąś dziwną wersję oficjalną?
Ostatecznie nie wytrzymuję i dorzucam swoje zdanie na temat 9/11
Otóż, moim nieskromnym zdaniem, urządzenie teatrzyku (a do tego sprowadzają się wszystkie rozwiązania alternatywne do oficjalnego) o takiej skali przez jakąkolwiek organizację biurokratyczną - np. rząd USA - jest wykluczone. Całkowicie. Tym bardziej w kraju zachodniej demokracji.
Zaangażowanych w tę szopkę - gdyby była szopką - musiałoby być tysiące ludzi, z czego ogromna większość zażądałaby papierowej podkładki. A utrzymanie tajemnicy jest i tak niemożliwe..
Jedyne na co stać organizację biurokratyczną - jak np. rząd USA - jest sypanie piaskiem po oczach już po fakcie, by odwrócić uwagę od swoich błędów. Coś takiego biurokracja ma w DNA.
tolep
No ładnie napisałeś. A teraz obejrzyj dokument Mazzucco i odpowiedz na zawarte w nim pytania.
Pisnąć cokolwiek na temat zamachu to wydać na siebie wyrok śmierci.
Bez popularnych klisz, proszę.
Każde wykonanie takiego "wyroku" na ostrzeżonej ofierze na której jest skupiona uwaga to osobne wielkie ryzyko fakapu. Na poczatku tego wątku ktoś wspominał Watergate, która ostatecznie posypała się własnie na zacieraniu śladów.
Khalezov to prawdopodobnie ruski agent. W ogóle agentury ruskie, chińskie i irańskie muszą mieć niezłą bekę nakręcając paranoiczne teorie na temat 9/11.
Trudno takie znaleźć, ale Włoch miał o tyle lepszą sytuację, że minęło sporo czasu od tamtych wydarzeń, więc wyklarowało i uleżało się mnóstwo miażdżących wątpliwości, na które odpowiedzi ze strony śledczej, nikt nigdy nie uzyska - z oczywistych dla mnie powodów.Lepszych od tego? Bardziej kompletnych?
nie o to mi chodziło, fakt że to sie stało jest oczywisty, rozjebane budynki, w chuj ludzi zgineło, za tym poszło więcej kontroli, zamordyzmu, wojna... ale nie ma dla mnie różnicy kto za tym stoi, bo co to zmienia? bandytów od państwa i tak uważam za skurwysynów a z rządem polskiego państwa jestem w stanie wojny... w tych wydarzeniach ani nie została zniszczona moja własność ani też nie został poszkodowany nikt kogo bym znał...No nie wiem czy tak nie wpływają, z Twoich podatków finansowano nasz udział w wojnie w Afganistanie czy Iraku. Poza tym jeśli elity widzą, że takie coś przechodzi to się posuną do czegoś więcej skoro ludzkie nie reagują nawet na takie grube numery i można nimi dowolnie manipulować.
Both the administrations of George W. Bush and Barack Obama have refused to declassify the pages on grounds of national security. But critics, including members of Congress who have read the pages in the tightly guarded, underground room in the Capitol where they are held, say national security has nothing to do with it. U.S. officials, they charge, are trying to hide the double game that Saudi Arabia has long played with Washington, as both a close ally and petri dish for the world’s most toxic brand of Islamic extremism.