- Admin
- 4 872
- 12 259
Faszyści?
Wszystko co może pomóc rozpierdolić Unie Europejską jest dla mnie dobrą informacją.
Imigrant imigrantowi nierówny. Jeżeli Europa ściąga do siebie murzynów z niskim iq i muzułmanów praktykujących religie, która jest antywolnościowa i właściwie jest sama w sobie systemem totalitarnym to lepiej zamknąć granicę. Niestety nadal pokutuje przekonanie, że ludzie z krajów trzeciego świata zaczną zachowywać się cywilizowanie jeśli znajdą się w cywilizowanym kraju, a tak niestety nie jest i nigdy nie będzie.Może nie faszyści, ale coś w rodzaju "pozamykamy granice przed imigrantami i będziemy chronić rodzimych producentów!". A po jakimś czasie "cholera, dalej bieda, musimy podbić nowe tereny w celu zdobycia surowców, niewolników i rynków zbytu".
Trudno powiedzieć. Traktowałbym to jako dobry pierwszy krok a partie eurosceptyczne jako mniejsze zło niż UE. I nie właziłyby z buciorami w miejsce gdzie mieszkam jak Unia.Jedyna korzyść z rozjebania Unii Europejskiej to czasowa decentralizacja władzy, widzisz jakieś inne poza tym?
Eee... to jakaś różnica czy z buciorami w miejsce gdzie mieszkasz włazi okupant z Brukseli czy z Warszawy?Trudno powiedzieć. Traktowałbym to jako dobry pierwszy krok a partie eurosceptyczne jako mniejsze zło niż UE. I nie właziłyby z buciorami w miejsce gdzie mieszkam jak Unia.
muzułmanów praktykujących religie, która jest antywolnościowa i właściwie jest sama w sobie systemem totalitarnym to lepiej zamknąć granicę.
No ja partie polityczne dzielę właściwie tylko na faszystowskie i komunistyczne. Inne też istnieją, ale prawie nic nie znaczą.Faszyści?
Zawsze to jeden okupant a nie dwóchEee... to jakaś różnica czy z buciorami w miejsce gdzie mieszkasz włazi okupant z Brukseli czy z Warszawy?
W sferze gospodarczej póki co mogą sobie na to pozwolić, bo mają ropę. A w sferze obyczajowej nie jest już tak wesoło.Moim zdaniem Dubaj w którym praktykowana jest "antywolnościowa" religia jest bardziej wolnościowy od Polski, gdzie praktykowana jest religia "wolnościowa".
W sferze gospodarczej póki co mogą sobie na to pozwolić, bo mają ropę.
Moim zdaniem Dubaj w którym praktykowana jest "antywolnościowa" religia jest bardziej wolnościowy od Polski, gdzie praktykowana jest religia "wolnościowa".
Ok, powiedz mi kto udzielił bezzwrotnej pożyczki Dubajowi kilka lat temu, gdy był na skraju bankructwa?Szczerze mówiąc nie chcę mi sie z Tobą polemizować, bo widzę, że wiedzę o Dubaju czerpiesz z domysłów i stereotypów. Zdradzę Ci sekret - wydobycie ropy stanowi niewielki procent gospodarki tego emiratu.
No masz rację oaza wolności to faktycznie nie jest. Chociaż to kwestia tego na jakiej wolności komu najbardziej zależy.Zaiste prawdziwa oaza wolności. Weź nie rób krula.
a czy unia europejska może rozpierdolić jakoś rzeczpospolitą polską? bo jeśli tak to nie mam nic przeciw...Wszystko co może pomóc rozpierdolić Unie Europejską jest dla mnie dobrą informacją.
Gdyby to zrobiła, to zmieniłaby na terenie RP układ sił na bardzo prosty, MY v.s. ONI. Więc tego nie zrobi.a czy unia europejska może rozpierdolić jakoś rzeczpospolitą polską? bo jeśli tak to nie mam nic przeciw...