Hitch
悟
- 3 220
- 4 877
A ja przypominam ponownie, że boga nie ma. A z Oprawcy Lewaków mam mega-bekę, jak z każdego innego ludka, co sadzi takie farmazony i traktuje je ultra-poważnie.
Ja to sobie ostatnio rozkminiałem, że największą bekę to bym miał jakby kilka sekund po śmierci okazało się, że to chrześcijaństwo to sama prawda i tuż po przejściu przez tunel ze światełkiem na końcu wita mnie św. Piotr i zaprasza na szalę żeby zważyć grzechy i dobre uczynki albo tak jak w którymś odcinku South Parku - okazało się, że spośród wszystkich religii świata rację mieli tylko Mormoni i oni idą do nieba, a cała reszta prosto do kotła szatana
A ja przypominam ponownie, że boga nie ma. A z Oprawcy Lewaków mam mega-bekę, jak z każdego innego ludka, co sadzi takie farmazony i traktuje je ultra-poważnie.
Typowy kochający chrześcijanin. Nie dość, że miłujący bliźniego i życzący mu jak najlepiej, to jeszcze lepiej wiedzący od swojego boga jaki los komu przypadnie .A ja mam z ciebie bekę, bo będziesz się smażył w piekle.
Typowy kochający chrześcijanin. Nie dość, że miłujący bliźniego i życzący mu jak najlepiej, to jeszcze lepiej wiedzący od swojego boga jaki los komu przypadnie .
A ja mam z ciebie bekę, bo będziesz się smażył w piekle.
ale będziesz skwierczał na patelni z cebulką - bądź tego świadomy.
Oj tam, pedała od razu. A może Bóg jest kobietą? Przy założeniu, że w ogóle posiada płeć (co nie jest zbyt dobrym założeniem, biorąc pod uwagę że ma nie posiadać ciała).Bóg wybacza wszystko oprócz robienia z niego pedała.
... może rzucać zupełnie nowe światło na sprawę. Może nie bez powodu stymulacja genitaliów przy pomocy aparatu mowy należy do doświadczeń uznawanych za przyjemne. Bóg (bez względu na to jakiej płci lub nie-płci jest pozostawmy mu ten tytuł) mógł mieć w tym jakiś zamysł. W swojej książce nie zostawił żadnych wskazówek na ten temat, więc może mimo wszystko lubi .Powiedział, że jak bóg istnieje to chce żeby mu obciągnął
Zapewne. Ciekawe, czy słyszy też inne głosy w głowie
Faktycznie, umknęło mi@Caleb - w tym wątku już o tym było.
to tylko ty dalej tak uważasz, echwersy sw Pawła nie przeczą libertarianizmowi, wręcz go potwierdzają
Ale nikt ci nie narzuca nic - ale będziesz skwierczał na patelni z cebulką - bądź tego świadomy.
Czy ty masz 11 lat? Wierzysz w czary i aniołki - dobra, mniejsza z tym, są ludzie którzy bez bata nad sobą po prostu położą się i zdechną z lenistwa. Ale jeśli dla ciebie wizja piekła to czerwony diabeł z widłami i płomienie, to umysłowo jesteś na poziomie mojego siostrzeńca, który niedawno zaczął podstawówkę.
Prostacką mową nie musisz innych obdarowywać.powiedział, że jak bóg istnieje to chce żeby mu obciągnął