tolep
five miles out
- 8 592
- 15 494
3 G . Przed domem nie sprawdzałem. Muli się, zawiesza i zacina - musze często wylączać i jak włączę wtedy przez chwilę jest dobrze. Ale z kabla nie ma takich problemów.
Dzięki bardzo.
Modem 3G?? jaki model?
3 G . Przed domem nie sprawdzałem. Muli się, zawiesza i zacina - musze często wylączać i jak włączę wtedy przez chwilę jest dobrze. Ale z kabla nie ma takich problemów.
Dzięki bardzo.
Nie ciągnij mnie za język, bo wstyd mi pisać co ja mam. Starocie - chyba starsze odemnie .Modem 3G?? jaki model?
Ma jedną zaletę. Śmiga na uniwersalnych sterownikach do modemu. Nic nie trzeba instalować, więc nic nie szpieguje.Nie ciągnij mnie za język, bo wstyd mi pisać co ja mam. Starocie - chyba starsze odemnie .
Takie cuś - huawei 122 3g.
Greader ProProsze mi polecic koszerny i/lub dobry czytnik rss na androida. zalezy mi zeby byl minimalistyczny. dodam jeszcze ze nie wiem jak to mozliwe, ale dzis sobie uswiadomilem jak bardzo to uzyteczna rzecz, nigdy nie korzystalem.
Odłóż smartfon i żyj!Jeżeli masz w miarę nowoczesnego smartfona
Jako osoba bawiąca się w manipulacje różnorakie powiadam. Kluczem jest dobranie zdjęć, następnie trzeba je zgrać poziomami światła i kontrastu, ewentualnie rozmycia + delikatne przycięcia itd. To co rzucasz to w końcu nic nadzwyczajnego i wystarczy super hiper GIMP, albo cokolwiek obsługujące warstwy, przezroczystość i podstawowe przekształcenia.View attachment 4572 View attachment 4573
Dwa obrazki. Ten pierwszy ma jak dla mnie akceptowalny poziom techniczny, ten drugi zdecydowanie nie. Więc pytania będą związane z tym obrazkiem z Kwachem. A zadaję je, ponieważ jestem KOMPLETNIE zielony w tego typu manipulacjach. I w ogole w grafice komputerowej.
1. W jakim programie najprawdopodobniej go zrobiono?
2. Jakie kolejno kroki wykonano?
3. Jeśli potrafisz ocenic umiejętności autora, to czy potrafisz oszacować, ile czasu zajeło mu to dzieło?
Pytanie: sprzedawał ktoś domenę? Mam jedną chyba ciekawą *.eu na polski rynek, która mi się kończy i jej nie potrzebuję. Gdzie najszybciej wystawić ofertę?
Jestem świadom ich istnienia, ale nie praktyki. Czy da się to zrobić szybko?
Oferty na pewno były, tylko niesatysfakcjonujące właściciela.Odnośnie domeny: .pl na sprzedaż, bez ofert
Domena jest zarejestrowana 10 lat temu, stoi na parkingu i w tym czasie miała jedną ofertę - to jest nic.Oferty na pewno były, tylko niesatysfakcjonujące właściciela.