śmieszne że katolicy piszą że polska nie jest państwem wyznaniowym a antyklerykałowie pisza że jestSystem prawny mamy całkowicie ateistyczny, to znaczy “neutralny światopoglądowo”, gdzie każdy pogląd traktowany jest jako relatywny i wart tyle samo (czyli nic). Nie będę problemu rozwijał, gdyż każdy wie o co mi chodzi.
Żaden ksiądz nie może iść na manifestację przeciwko uchodźcom. To ostrzeżenie od Prymasa Polski
Islamski propertarianizm w praktyce. Sam tytuł filmu mówi za siebie.
"Ojciec wymienił mnie za kozę!"
W Europie - być może. Na świecie - bardzo wątpliwe.Islam lepszy (na razie wygrywa ekspansywnie - to trudno z tym polemizować - każda doktryna ekspansywna i agresywna będzie lepsza od doktryny dla cucków) kiedy to chrześcijańskie cucki całują stopy i kultywują biedę, poniżenie i miłosierdzie dla wrogów.
Mam nadzieje że ta religia (chrześcijaństwo) dla kapłonów zniknie z mojej cywilizacji czym prędzej.
Zdecydowanie nie równorzędny. Lewactwo to co najwyżej złośliwa mutacja, agresywnie żerująca na dużo bardziej trwałych, kulturowych podstawach, jakie zapewnia jej chrześcijaństwo. Albo pożar trwający już od dwustu lat i nie dogasający, gdy wciąż istnieje dopływ tlenu, umożliwiającego dalsze spalanie. Kiedy się zużyje, lewactwo też się wypali. Oni mają tu eldorado tylko ze względu na podobieństwo, jakie mogą wykorzystać przy podbudowie swojej pozycji.Jest to rak równorzędny z lewactwem (i dzieli wiele wspólnych pkt z lewacką ideologią takich jak np. Etnomasochizm i kult proletariusza)
Islam lepszy (na razie wygrywa ekspansywnie - to trudno z tym polemizować - każda doktryna ekspansywna i agresywna będzie lepsza od doktryny dla cucków)
Takie demonstrowanie wyższości chyba dla nich jest lekiem na poczucie niższości. To samo dotyczy tych co w necie piszą jakimi limuzynami jeżdżą, jakie meble i za ile kupuję, ile razy w tygodniu żonę biją itp. Piszą i czekają na frajerów którzy uwierzą w ich urojenia.To chyba jakaś forma kompensacji poczucia niższości.
1. Co to są agresywne doktryny?Agresywne doktryny pociągają głównie impotentów, kryptopedałów i zakompleksionych nieudaczników. To chyba jakaś forma kompensacji poczucia niższości.
W oczy Cię to kole? Co masz kompleks biedaka? Skąd wiesz, że to ściema? Masz jakieś problemy emocjonalne?Takie demonstrowanie wyższości chyba dla nich jest lekiem na poczucie niższości. To samo dotyczy tych co w necie piszą jakimi limuzynami jeżdżą, jakie meble i za ile kupuję, ile razy w tygodniu żonę biją itp. Piszą i czekają na frajerów którzy uwierzą w ich urojenia.
Oni chyba nie wiedzą jak bardzo ugrzęźli w bagnie własnych ściem. Świry. Nic tylko świry. I coraz więcej takich w sieci.
Masz jakiś problem, że wyzywasz ludzi od pedałów?
Coś zabolało Nic mnie nie kole gwiazdorze.W oczy Cię to kole? Co masz kompleks biedaka?
Konkretnie kryptopedałów. Problemem mały penis którego wielkość trzeba zwiększyć knajackim językiem?Niby gdzie wyzwałem kogoś od pedałów ? Chyba cię przewiało na cmentarzu kolego
Pozerzy którzy pozują na nie bycie pozerami... Nie widzisz, że sam jesteś śmieszny?Coś zabolało Nic mnie nie kole gwiazdorze.
Wszelkiej maści pozerzy mi nie przeszkadzają - tacy ludzie mnie po prostu śmieszą