rawpra
Well-Known Member
- 2 741
- 5 410
znajomi akapki mi napisali że u nich w usa to jest radykalizm jak ktoś mówi że kobiety i mężczyźni się różnią i w związku z tym nawet jebana antropologia jest kontrowersyjna, omg
Ja używam już długo yandex.com i nie mam zastrzeżeń. Nawet przekierowane mam na niego stare konta gmaila. Ma możliwość ustawienia własnych filtrów i akcji (trochę nieintuicyjne, ale działa), ma szablony maili, ma nawet możliwość wysyłania maili o ustalonej porze.Jakie znacie serwisy webmail?
Polecam uważną lekturę projektu.Ministerstwo Cenzury zabiera się za polski odpowiednik Wielkiego Firewalla?
BlackPigeon przyrównuje współczesne działania youtube - demonetyzację - do palenia książek przez nazistów. Na wszystkich jego filmach, nawet tych dotyczących szkodliwości przemysłowego chowu zwierząt - reklamy zostały wycofane. Z tego co widzę WeAreChange ma to samo, Sargon to samo. Zostaną jak socjaliści w starzejącym się społeczeństwie, gdzie wszyscy młodzi wyjechali i kraj upadł.
Podobno głównym doradcą youtube w sprawie flagowania hate speech jest ADL(Anti Defamation League - organizacja rzekomo walcząca z nienawiścią i uprzedzeniami przeciw żydom).
W tym kontekście historycznym proces Leo Franka był dosyć niezwykły. Pomimo brutalnej, strasznej zbrodni, mieszkańcy Georgii pozostali stosunkowo spokojni i pozwolili sądowi zdecydować o jego wyniku. Ponadto, zamiast natychmiastowego oskarżenia Jima Conleya, murzyńskiego strażnika fabryki, śledczy badali dowody i doszli do wniosku, że odpowiedzialnym był kierownik fabryki, Leo Frank. Podczas procesu kilku świadków zeznało przeciwko osobie Leo Franka: “Pracownice zeznały, że Frank często wchodził do ich szatni i obdarowywał je niechcianymi uprzejmościami w formie pocałunków i pieszczot’. Świadkowie stwierdzili również, że: “Chłopiec-gazeciarz, który był przyjacielem Mary Phagan, zeznał, że Frank śledził ją i bała się ona przebywać z nim kiedy była sama, tak jak to miało miejsce w ostatnim dniu jej życia gdy weszła do jego biura by odebrać wypłatę”. [18]
Chociaż dowody piętrzyły się przeciwko Leo Frankowi, jego zrozpaczeni adwokaci w końcu zaczęli grać przeciwko Jimowi Conleyowi, podejrzanemu Murzynowi, kartą rasizmu. Jeden z adwokatów Franka, Luther Z. Rosser, powiedział ławie przysięgłych:
“Conley jest prostym, nieludzkim, pijanym, brudnym i kłamliwym Murzynem o szerokim nosie, przez który prawdopodobnie wciągnął tony kokainy”. Dodał: “Oni mają brudnego, czarnego Murzyna, a żeby nadać rozmachu jego zeznaniu, obcięli mu włosy, ogolili go i wykąpali. Ściągnęli szmaty z jego pleców i wszedł tutaj jak gładka cebula. Próbowali by wyglądał jak szanowany Murzyn”.
Z tego co rozumiem, możesz uruchomić u siebie na maszynie węzeł ipfs i wtedy dtube działa sprawniej/szybciej, bo ciągnie stream lokalnie.jaka normalna strona prosi o dostęp do 127.0.0.1 ?
Wpisalem w Google i Bingu adres www.pi-news.net i znajduje. Byc moze spychana jest gdzies daleko w wynikach wyszukiwania, ale formalnie rzecz biorac jest indeksowana. To tez pokazuje, ze granica co jest cenzura a co nie nie zawsze jest tak oczywista, jak sie wydaje.W Chinach usuwają krzyże z kościołów. Google Earth za chińskim przykładem też usuwa krzyże z wież kościołów. Zaczęli od Bawarii. Co jak co, ale mają znacznie większe możliwości zdeklasować chińskich komunistów.
http://www.pi-news.net/google-earth-entfernt-kreuze-von-kirchtuermen/
Jeszcze jedno...
Strona PI-NEWS | Politically Incorrect (www.pi-news.net) nie jest indeksowana przez Google.
Adres tak. Ale jakbyś wrzucił tematy z tytułów artykułów to nie wyskoczy. W każdym razie, jak IP jest z Germanii, to tej strony praktycznie nie ma.Wpisalem w Google i Bingu adres www.pi-news.net i znajduje.
nieprawda, sprawdzałem właśnieAdres tak. Ale jakbyś wrzucił tematy z tytułów artykułów to nie wyskoczy. W każdym razie, jak IP jest z Germanii, to tej strony praktycznie nie ma.
A ja to sprawdzałem w momencie pisania posta. W PL tej strony nie miałem, z Germani nie miałem też z dwóch IP (proxy na uniwerkach i "nowa" przeglądarka z ustawieniami [en]) i ze Szwajcarii nie miałem z jednego IP. Fakt, sprawdzałem w G new o tym jak oni sami cenzurują...nieprawda, sprawdzałem właśnie