OP
OP
Deleted member 427
Guest
A memy z nożami? Hoplofoby nie zdaja sobie sprawy, ze zyja w kraju, gdzie kazdy moze wejsc do tramwaju z toporkiem strażackim.
lepiej im tego nie mówmyA memy z nożami? Hoplofoby nie zdaja sobie sprawy, ze zyja w kraju, gdzie kazdy moze wejsc do tramwaju z toporkiem strażackim.
Dla mnie filmik roku, a może i dekady.
źródła:Przerwał lekturę przemówienia i dodał: - Źródłem zła jest nienawiść i pazerność fabryk i sprzedawców broni. (...) - Kto daje krajom pogrążonym w konflikcie broń, by go kontynuowały? - zapytał papież. Ludzi tych nazwał "nędznikami" i "kryminalistami", którzy muszą się nawrócić.
Nie tylko KRzK, baptyści Kongregacji Północnej, których tam jest więcej niż katolików też.KK w USA rozwija te nauki i nakłania wiernych do popierania gun control. Wg. episkopatu amerykańskiego rząd powinnien zakazać wszystkiego poza jakimiś prostymi strzelbami.
Nie tylko KRzK, baptyści Kongregacji Północnej, których tam jest więcej niż katolików też.
Południowi nie są anti-gun (są nawet pro - przy niektórych kościołach są strzelnice i do niektórych kościołów można wchodzić z bronią) i między innymi dlatego są nielegalni we Francji. Tak! Wszystkie kościoły (zbory) francuskich baptystów, które by powiązane z Kongregacją Południową, zostały zdelegalizowane w latach 70-tych.Ja coś wiem tylko o południowej . I w dodatku nic mi nie wiadomo o tym, żeby byli anti-gun,..