N
Pełna mobilizacja kuców .
Tam jest wymieniona niejaka Julia Pitera.
Niech ta sucz, która zajmuje się transparentnością w ramach Transparency International, lepiej się transparentnością rządów PO, a nie wpierdala ryja w wewnętrzne sprawy KNP. Ja pamiętam z dawnych czasów gdy byłem w UPR, że ludzie z Warszawy cały czas byli wkurwieni na Piterę.Zresztą charakterystyczne jest zachowanie Korwin-Mikkego wobec innej bohaterki wielu wulgarnych wpisów – Julii Pitery, europosłanki PO. Była jego współpracowniczka sugeruje, że finanse Korwina są nieprzejrzyste.
Taka sama metoda była zastosowana na inną skalę w czasie Solidarności (80/81') i w Stanie Wojennym. Na krótką metę nie działa. Na dłuższą metę zaczyna działać, na niezdecydowanych.A kogo Smoleńsk obrzydził? Poparcie dla PiS jest w miarę stabilne i wysokie. Poza tym PiS sam cały czas podsyca historię z zamachem, która niezbyt się kupy trzyma, a więc sam się orze.
Wszystko zależy od samych kuców. Jeśli będą aktywne, to propaganda przyniesie odwrotny efekt od zamierzonego. Jeśli odpuszczą, to JKM będzie tracił.Korwin może tylko zyskiwać na tej ciągłej nagonce. Miesiąc temu pewnie przeciętny wyborca nawet nie bardzo kumał kto to są kuce, a dziś nawet w Psiej Wólce wiedzą, że kuce to są ci, co to ich układ nie lubi.
Temat otwarty: albo skrajna małostkowość, frustracja i zazdrość nędznego charakterologicznie człowieczka, albo zlecenie. Potrafię odróżnić konstruktywną krytykę od kompulsywnego i rozłożonego w czasie ujadania przy byle okazji lub bez najmniejszej okazji.Żarty żartami, ale niech one będą zgodne z prawdą. Lechowicz widocznie nie zna Korwina lub z premedytacją go oczernia jak debil.
Ja dostrzegam raczej rycie niż pospolite obrażanie, ale mogę się mylić.Martinek i jemu podobni obrażają osoby, które raczej nie robią sobie nic z takich przytyków.
Proces byłby złamaniem wolności słowa, a pozwany zyskałby popularność. Jeśli ktoś kwiczy jak ratlerek, bo se kupił mikrofon i zasłynął z pionierskiego rejestrowania i dystrybucji bełkotu, zasługuje raczej na ignora ze strony obszczekiwanego.Martinek korzysta z tego, że Korwin raczej na procesy sądowe nie chodzi z takich powodów.
Eee... daj spokój kobiecie. Wydaje się fajną babką, bardzo konkretną, dobrze się słucha jej historyjek sądowych. Ma jaja większe od Lechowicza. Tak mi się wydaje.Po prostu nie mógł wytrzymać udawania przed żoną i
Serio, serio. Tępe szmaty powinny być eliminowane przez naturę.