Ból dupy Układu w/s Korwina!

OP
OP
tomislav

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
WTF? :)
Zwolennicy Korwina wkrótce przeżyją srogi zawód. Żadnej Unii nie rozwali, żadnego Parlamentu Europejskiego nie zburzy. Szybko zostanie uznany za niegroźnego wariatuńcia. Przez moment będą kpiny, potem wyłącznie wzruszenie ramion, na końcu całkowita obojętność, a koniec będzie kwestią tygodni nawet, nie miesięcy.
http://tomaszlis.natemat.pl/103937,bez-histerii-z-tym-korwinem

edit: Lis delikatnie zasugerował mediom coś w rodzaju polecenia, by jednak nie zapraszały Króla zanadto.
A media powinny zachować umiar i powściągliwość, pamiętając, że poza słupkami oglądalności i danymi o sprzedaży jest jeszcze miara zdarzeń. I rozum, który nie powinien spać, szczególnie wtedy, gdy pojawiają się upiory. Także upiory z muszką, trącące myszką.

Ostatnia edycja:

adkorzen

Well-Known Member
190
354
Denerwuje mnie to pierdolenie o młodym elektoracie, który jest nieświadomy, nie zna prawdziwego życia i za parę lat się ogarnie. To po kiego chuja dali 18-latkom prawa wyborcze jak "nie znają życia". Dopóki głosowali "rozsądnie" to był spokój, a nagle młodzież głupieje.
Niech podwyższą wiek wyborczy to zobaczymy jak ta młodzież potulnie przyzna władzy rację.
Albo jak uważają, że 18latkowie powinni móc głosować, ale nie są do końca świadomi to niech się pobawią we wprowadzanie wagi głosóww zależności od wieku.
Znowu etatyzm odważnie zwalcza problemy, które tworzy. Marudzą na młodych a sami dali im prawa wyborcze.

Łukash

Well-Known Member
261
531
O najnowszy :

Czy te podanie na koniec rąk - jak by nie było z dupy ! - to nie jakaś ustawka dla prowadzącego ?
Co za debilne skończenie debaty , w której młody Pełowiec powtarzał wieści niczym z Pudelka.
I znowu te cholerne nie do uczenie , nie skonkretyzowanie - Euro sceptycy - szlag mnie trafia jak taki fiu bżdziu Mieciu próbuje coś ugrać.
A tu się nie da bo leming jak nic zamiast wkładu zwojów mózgowych w łepetynie ma słome...

Alu

Well-Known Member
4 633
9 694
Denerwuje mnie to pierdolenie o młodym elektoracie, który jest nieświadomy, nie zna prawdziwego życia i za parę lat się ogarnie. To po kiego chuja dali 18-latkom prawa wyborcze jak "nie znają życia".

Cicho, jeszcze podniosą wiek od którego można głosować.

Ostatnia edycja:

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Mnie nawet mama uczyła jak byłem w Kościele jeszcze kiedyś, żeby nie podawać rąk i nie przyjmować od niesprawdzonego źródła.
Bo jeszcze się zarazisz od pasożyta.

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 145
Krąży takie zestawienie
2010: Korwin-Mikke 417 tys. głosów daje 2,5% 2014: KNP ok. 490 tys. głosów daje ponad 7%
Jeśli to prawda to wszedł dzięki frekwencji tylko więc "buntu młodych" brak o tyle że ich liczba nie rośnie...
Btw..
Czy można gdzieś sprawdzić wyniki z obwodów?

KNP dostało o 100 tys. więcej głosów przy 20 procentowej frekwencji niż wcześniej przy 56%
Tak, z całą pewnością wygrana to wynik frekwencji :>

W przedwyborczych badaniach sondazowych, przy zakładanej frekwencji ok. 50-56% otrzymywali ok 6-8%, ba - w sondażach dt. polskiego parlamentu otrzymywali średnio o 1% więcej.

Nie wiem też, czemu zakładasz że elektorat KNP jest bardziej zdeterminowany i zdyscyplinowany niż np. elektorat PiS czy PSL (dla elektoratu którego przegrana to utrata pracy).

PSL uzyskał gorszy wynik od KNP przy tej samej frekwencji i musiałbyś teraz w jakiś sposób wytłumaczyć fakt ich bytności w Sejmie, z podobnym poparciem

Poza tym - przed wyborami wszystkie media trąbiły, że KNP nie dostanie się do europarlamentu właśnie dlatego, że "głosowanie to coś innego niż kliknięcie lajka na FB", a młodzież zamiast pójść do wyborów - woli sobie pojeździć na rowerze, albo imprezować i zalać pałę w weekend (czemu odbywające się obecnie juwenalia - jak najbardziej sprzyjają).

Także - słabe te tłumaczenie, oj - bardzo słabe ;)

Ostatnia edycja:
OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Krula teraz więcej w mediach niż przez ostatnie 21 lat. .
Więc niech teraz dobrze to wykorzysta. Idealnie zadziała wywołanie długotrwałej, stabilnie wyniszczającej biegunki medialnej i gremialnego, zmasowanego ataku wraz z pozwami typu: córka jakiegoś lewaka puszcza się z prawicowcem, bo się nasłuchała Królewskiej Orki ;)

D

Deleted member 427

Guest
Więc niech teraz dobrze to wykorzysta.

Jak go będą targać po sądach za nawoływanie do gwałcenia kobiet, obalanie demokracji, używanie słowa "Murzyn", grożenie śmiercią komunistom (dobry czerwony to martwy czerwony) i podjudzanie do organizowania ataków terrorystycznych (rozwalimy ten burdel!), to może faktycznie powinien pozostały mu czas wykorzystać jak najlepiej.

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Patrzcie na ten ryj, czyż nie jest wkurwiający?

andrzej-morozowski-seans-nienawisci-podnosi-naklad_17421946.jpg

Andrzej Morozowski
: 7,2 proc. poparcia dla jego Nowej Prawicy to jest coś, co mnie przeraża. Żeby w Polsce 7 proc. otrzymywał człowiek, który twierdzi, że Hitler nie wiedział o Holokauście? Że kobiety sa głupsze od mężczyzn? Że niepełnosprawne dzieci zarażają niepełnosprawnością dzieci pełnosprawne? Że jest przeciwko paraolimpiadom, bo są obrzydliwe? Jestem też trochę przestraszony, jak patrzę na 1,5 proc. Ruchu Narodowego.

http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/...sza-korwina-mikke_402590.html?fb_ref=homepage

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Strach, sraczka, przerażenie, kurwiki w oczach... Korwin miał rację.

Oni się boją... Chcą zakazywać i mówić jak mamy żyć, ale w gruncie rzeczy są pizdami i zwyczajnymi tchórzami.
Oni już wiedzą, że Dzień Sznura to tylko kwestia czasu i tego się właśnie obawiają.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Nawet Spawacz się poświęcił i padł w trakcie wyborów, by odwrócić uwagę od Króla ;) Nadaremno.
A może doznał tak masywnej i nagłej sraki, kiedy ujrzał 7%, że lekarze nie nadążyli z elektrolitami?

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Z Jaruzelskim może być coś na rzeczy. Korwin zawsze dla niego był miły, ale jak próbował mu tłumaczyć wyższość wolnego rynku to generał zawsze łapał się za głowę i dostawał bólu dupy. Pewnie miał Janusza za oszołoma, a jak dowiedział się o wzroście poparcia dla niego to musiał to przeżyć... w sensie, że umrzeć.

Biedny generał nie znał się na ekonomii, a od gadania tego faceta z muszką zszedł z tego świata.

Kolejna zasługa Korwina... Uśmiercił generała. Nadal ktoś jest za tym, że Korwin to nieskuteczny człowiek? Generał się już przekonał.

OP
OP
tomislav

tomislav

4 777
13 003
Teraz bardziej serio: w punkcie tyczącym się Spawacza, kompletnie nie zgadzam się z Królem. Zwłaszcza kiedy bredzi o jego przymiotach: że był dobry generałem, że należy mu się pogrzeb z honorami, ale skrewił w kontekście gospodarki. Stawia tym samym ludzi, w szczególności zaś rodziny zamordowanych, w sytuacji, kiedy zęby i pięści mogą zacisnąć się same. Pogrzeb tego moskiewskiego zbrodniarza odbędzie się za pieniądze ukradzione ludziom w podatkach. Król, nie przeginaj, please!

Doskonale pamiętam propagandę, jak to przy zachodniej granicy czekały już wojska NRD, a na wschodniej radzieckie. Wielu dało temu wiarę, czego skutki widać wśród rozmaitych opinii jakie pojawiły się po śmierci Jaruzela.

Rodzina Spawacza życzy sobie państwowego obrzędu. Ale moment! Płaćcie łajdaki z własnych pieniędzy, jak chcecie ojca zakopać bez udziału kruków i wron. To, co się wyprawia w tym kraju, sytuuje się głęboko poniżej krytyki! I jeszcze wspomnicie moje słowa, że Wajda, Holland lub Kutz nakręcą o nim film.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom