Orion
Member
- 83
- 7
no świetne, powinien na biesiadach grać po wioskach
Czyli z etapu ignorancji przeszli do etapu ośmieszania. Najfajniejsze jest to, że lewactwo rzuca prawie same niepoprawne politycznie inwektywy. Czyli rodzime lewactwo jest samo w sobie nie do końca zlwaczone.Music » KelThuz » Tags
Tags:
belarus christian metal commie communist communist metal epic music extreme polish kicz folk gay rights gumisie hail and kill indie jego stara pieze w zece razem z krokodylami i tapirami jew jude metal kelthuz kicz klezmer koshermetal koszerny metal kult kvlt left wing left-wing lewacki gowno metal lewackie scierwo lewckie scierwo lgbt liberal libertarian libertarianism lid lol miesiac przed grudniem neoclassical shred muhammadic theoretic arpeggio death brutal solo guitar grindcore powerful enegetic thrash heavy hardcore rocking technical doom metal obciazenia genetyczne otstoy pagan pagan metal penisbot pizda pizdosran poczytaj trybune robotnicza knypie polish polish folk polish kicz polska przeprasza za blog 27 rock shemale shemale vocalists songs to listen while pederasting true trv trv kvlt metal twoja stara nabija tym scrobbling upr xynta zalcore zionist zog gegen rock
Cokeman napisał:[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LZUROZd1cvY[/video]
Niestety jeszcze nie. Mogliby kiedys mnie dorwać na ulicy(lepsze to niz pukanie do drzwi o 6 rano) to bym Danka podpierdolił i innych tego typu idiotów. Za darmo nie chce mi sie biegac na policje i donosić.Ciebie chyba te ABW już odwiedziło XD
Ale to nie ty z nim robiłeś Radio Żelaza i byles jego pomocnikiem jak zachowywal sie normalnie. To nie ciebie tutaj pytali niektorzy czy koles piszacy tutaj o xywie kelthuz to real czy fake. Nie chce aby kojarzono mnie jako wspolpracownika zwolennika terroryzmu.Mnie piosenka o Breiviku nie oburza, nie podoba mi się tylko wymienianie tych 5 punktów z tego pseudo mein kampfu. Nie odcinałbym się od Kelthuza
No koles spiewa ze trzeba zabijac w imie wolnosci etc. ale w wywiadzie ze mna gadal ze to tylko artyzm. Piesn ku czci terrorysty, ktory zadnym wolnosciowcem nie jest to juz przesada. Brevik =/= Pinochet.chyba żeby mu odbiło totalnie i np. zaczął popierać nazistowskie poglądy podpisane swoim nazwiskiem czy tam nickiem.
Za darmo nie chce mi sie biegac na policje i donosić.
To, że ty robisz coś ot tak dla idei to twój problem panie idealisto a nie mój.Satysfakcja z donosu - bezcenne.
Zawsze daje się dupy wobec jakiegoś systemu wartości, środowiska czy otoczenia. Dawanie dupy jest zawsze rzeczą względną.
Ja wolę robić cokolwiek za korzyści np pieniężne a nie dawać dupy za friko jak ty.