Blog KelThuza

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
Maciej Dudek napisał:
Skorwinsyny :D Antoni w pracy patrzą na mnie jak na idiotę bo się rechocze do siebie, arrrrgh! :D :D
Proszę Cię... właśnie poplułem sobie monitor.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
KelThuz napisał:
Wydawało mi się, że mam tu konto, ale widocznie pomyliło mi się z innym forum libertariańskim, niesamowite.

No, NARESZCIE - brakujące ogniwo! :)

Cokeman

Active Member
768
120
No zobaczymy co z tego będzie. Nie liczyłbym na wielkie oranie tutaj. Sporo tematów było a sa tutaj wieksi HP od KelThuza. Wazne ze KelThuz sporo czyta i mogłby sie podzielic swoja wiedza. Takze w ramach krytyki libertarian.

Trigger Happy

Mądry tato
Członek Załogi
2 946
957
Coke potwierdź u źródła czy to Kel, jeżeli nie, to kliknij mi na gg to wywalę podszywacza.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Nowy album KelThuza:

fopw1v.jpg

* Daj Nam Iść, Swantewit
* Pieśń Ojców
* Golden Brown (The Stranglers)
* Pieśń Żerców
* Ostatni Poganin (inspirowane filmem Ostatni Mohikanin)
* Marsz Słowian
* Tajemna Wyprawa
* Poganie My!
* Powrócisz, Masławie!
* Siewca Wojny
* Dumni Synowie Gromu

LINK do rapidshare:
http://tiny.pl/hf9xc

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Po raz pierwszy odsłuchałem "Pieśń Żerców" w studyjnej wersji. Fajna płyta.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
To chyba pierwszy album K'T, który przesłuchałem i nie miałem później wrażenia przerysowania. Chyba se poszukam zaraz stareńkich "Polan", bo to się będzie świetnie nadawało jako alternatywny soundtrack.:cool:

Teksty wymiatają. W przeciwieństwie do tych, z płyt które mają promować libertarianizm, niestety, co trzeba powiedzieć, na tym akurat forum.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
Dobrze, że obyło się bez tych efektów na wokal a'la Cher. Same ballady i hymny, ale przez tydzień naliczyło mi ponad 80 odsłuchań utworów z tej płyty, więc nie znudziło mi się jeszcze.

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 110
A Marsz Słowian? Miał być chyba chyba hymn, a wyszło takie nie wiadomo co, bo trochę smutne. Ale mnie się podoba.

A

Anonymous

Guest
Płytka wymiata :). Muszę w końcu przesłuchać poprzednich, z poprzednich to tylko słuchałem kilku kawałków na youtube, np. Dzień Sznura :).

Pieśń Żerców i Ostatni Poganin to moi faworyci :).

Tytuł płyty nawiązuje do Stirnera ;).

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Może by tak skłonić KelThuza na wywiad dla libertarianizm.net? Czyli grupujemy pytania a KelThuz odpowiada.

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
Antoni, jako że przejawiasz sporo entuzjazmu i wydajesz się przodownikiem, jeśli idzie o propagowanie kelthuzjanizmu, niniejszym typuję twoją osobę do przeprowadzenia wywiadu :)

Orion

Member
83
7
Antoni Wiech napisał:
Dla mnie to nawiedzony debil nieumiejący racjonalnie dyskutować. Nie zgadzasz się, to wg niego jesteś lewakiem i masz umrzeć, albo co najmniej wypierdalać.

Jego muza rani mi uszy. Jeszcze instrumentalnie jest to znośne, ale wyjący wokal to jakaś miazga.

On nie tylko kocha Korwina, ale również Pinocheta. I to wszystko nazywa libertarianizmem.

Wg mnie szkodzi tym ruchowi.

Generalnie niech spierdala.

haj fajw

OP
OP
D

Deleted member 427

Guest
[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=duJvvkGuZCE&feature=player_embedded[/video]

Dla mnie bomba :) Fajowa muzyczka :)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom