Blog KelThuza

• Thread starter Deleted member 427
  • Rozpoczęty
Status
Zamknięty.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 728
Dałem z tego odcinka dwie perełki poezji K'T do cytatów.
Mam jedynie zastrzeżenia do opisu Iranu przez K'T. IMO Iran nie wspiera terroryzmu religijnego, a terroryzm polityczny, dokładnie taki sam jaki wspierają: Izrael, USA i ostatnio osmańska Turcja Erdoğana.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Luizy udowodnił, że Kelthuz jest agentem, który ma rozbić wolnościowe środowisko. Udowodnił też, że sam jest agentem. Jak? Rozbił dotychczas jednomyślne środowisko libertarian, które było jednogłośnie zgodne w ocenie Kelthuza i zasiał ziarno wątpliwości. Teraz tylko czekać na kolejnych wywrotowców, którzy będą udowadniali brak agenturalnych powiązań u barda z Kielc. Niezła próba, ale my was przejrzeliśmy.
ja też jestem agentem i stąd mój komentarz.

Luizy

Well-Known Member
521
2 022
Jak lubię to forum to nie znam drugiego, które miałoby takiego hopla na punkcie rozkminiania kto jest agentem, a kto nie...

chelioss

Well-Known Member
129
420
No wiem przecie że w większości jesteście agentami, a to forum od początku istnienia spełnia tylko jedną funkcje - przynęty na mnie. Dobrze jednak że w pore zdałem sobie że połyknąłem haczyk - może jeszcze nie zdołaliście mnie zinfiltrować do końca. TO OSTRZEŻENIE DLA WSZYSTKICH WAS KTÓRZY NIE JESTEŚCIE AGENTAMI (jeśli są tu takie osoby).

piezol

Jebać życie
1 263
4 236
Kel' przebija się do mainstreamu

12038401_10201138909230547_2398332523278100458_n.jpg

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom